Απίστευτο! Πασίγνωστοι Έλληνες είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και δεν πήραμε χαμπάρι! Απίστευτο! Πασίγνωστοι Έλληνες είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και δεν πήραμε χαμπάρι! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απίστευτο! Πασίγνωστοι Έλληνες είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και δεν πήραμε χαμπάρι!

Απίστευτο! Πασίγνωστοι Έλληνες είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και δεν πήραμε χαμπάρι!

Ποιοι είναι;

Το ζευγάρι, έχει φροντίσει τον έναν και πλέον χρόνο που είναι µαζί να κρατήσει µυστική τη σχέση του.
Βοήθησαν ιδιαίτερα και οι συνθήκες, µιας και όλο αυτό το διάστηµα, λόγω δουλειάς, έχουν εγκατασταθεί στην Κύπρο, εκείνος στη Λεµεσό και εκείνη στη Λευκωσία. 
Ο Παναγιώτης Καρμάτης, που γνωρίσαµε πριν από αρκετά χρόνια ως µικρό Βασιλάκη, γιο του Στέλιου Μάινα στην επιτυχηµένη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα», ζει έναν µεγάλο έρωτα µε τη συνάδελφό του Μαρία Θωµά, την οποία αγαπήσαμε ως Ελπίδα στο Τατουάζ!
Το ζευγάρι, έχει φροντίσει τον έναν και πλέον χρόνο που είναι µαζί να κρατήσει µυστική τη σχέση του.
Ο Παναγιώτης πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Όσα δεν ξέρεις», που προβάλλεται στο ΡΙΚ και γυρίζεται εξ ολοκλήρου στο Νησί της Αφροδίτης. 
Γυρίσµατα, όµως, στην Κύπρο έχει και η όµορφη Μαρία για την καθηµερινή σειρά του ΑΝΤ1 και παρόλο που τους χωρίζουν 60 χιλιόµετρα, που είναι η απόσταση µεταξύ Λευκωσίας και Λεµεσού, συναντιούνται σχεδόν καθηµερινά.
Η γνωριµία του ζευγαριού έγινε όταν και οι δύο συµµετείχαν στην παράσταση 
«Ευτυχισµένος πρίγκιπας», που ανέβηκε σε διασκευή και σκηνοθεσία της Τζόυς Ευείδη. Οι δυο τους ήρθαν αµέσως κοντά, από τις πρόβες για την παιδική παράσταση και σύντοµα το φλερτ κατέληξε σε σχέση. 
Αν και δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, συναντιούνται καθηµερινά και άλλες φορές µένουν στο σπίτι της 29χρονης ηθοποιού στη Λευκωσία και άλλες σε εκείνο του Π. Καρµάτη στη Λεµεσό.
Οι δύο νεαροί ηθοποιοί µάλιστα έχουν συνεργαστεί και συνυπάρξει και σε διαδικτυακή εκποµπή, όπου παρουσίαζαν πολιτιστικά θέµατα.
Ο Παναγιώτης Καρµάτης πλέον δεν θυµίζει σε τίποτα τον νεαρό ηθοποιό που είχαµε γνωρίσει στα «Μαύρα µεσάνυχτα», καθώς χρειάστηκε να πάρει 30 ολόκληρα κιλά προκειµένου να αντεπεξέλθει στον ρόλο που του είχε προτείνει ο σκηνοθέτης της σειράς και δάσκαλός του Πάνος Κοκκινόπουλος. 
∆ύο χρόνια µετά το τέλος της σειράς, ο ίδιος κατάφερε να επανέλθει στην πρότερη φυσική του κατάσταση και είναι πολύ λίγοι όσοι τον αναγνωρίζουν σήµερα.
Η Μαρία Θωµά, η οποία έχει γεννηθεί και µεγαλώσει σε µία όµορφη γειτονιά στην Καισαριανή, σπούδασε στη δραµατική σχολή «Κεντρική Σκηνή» της Μιµής Ντενίση και είναι απόφοιτος του τµήµατος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστηµίου. 

Συµµετείχε στο µουσικό συγκρότηµα για παιδιά «XANAZOO» κι έχει συµµετάσχει σε αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις. Οµως, το µεγαλύτερο όνειρό της είναι να ασχοληθεί µε τον κινηµατογράφο, που είναι η µεγάλη της αγάπη. 

Όσο για τον έρωτα, η Μαρία, αν και δεν µιλάει ποτέ για τα προσωπικά της, όπως βέβαια και ο σύντροφός της, έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Οι ‘‘άρρωστοι’’ έρωτες είναι καταδικασµένοι να τελειώσουν άδοξα, οι µεγάλοι έρωτες κρατάνε για πάντα, ακόµα κι αν οι άνθρωποι δεν είναι µαζί».
epirusblog.gr
5 of 5
Απίστευτο! Πασίγνωστοι Έλληνες είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και δεν πήραμε χαμπάρι!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2922973303024336379
Σχόλια
item