Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Παντρεύονται στη μαγευτική Σαντορίνη! Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Παντρεύονται στη μαγευτική Σαντορίνη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Παντρεύονται στη μαγευτική Σαντορίνη!

Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Παντρεύονται στη μαγευτική Σαντορίνη!
Είναι full in love και έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής θα ενώσουν τις ζωές τους με μία ρομαντική τελετή, στο αγαπημένο τους νησί, την Σαντορίνη, όπου η ηθοποιός διαθέτει και σπίτι τα τελευταία χρόνια.
Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου απόψε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο υπέροχο Εμπορειό της Σαντορίνης με… πέντε κουμπάρους! 
Ο λόγος για την επιστήθια φίλη και συνάδερφο της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, τον cast director Άκη Γουζουρλίδη, επίσης κολλητό φίλο της Ελισάβετ, και τους δικηγόρους και φίλους του γαμπρού Σπύρο Δήμα και Βάσια Καπερνάρου.
Όσον αφορά τα παρανυφάκια θα είναι δύο και αυτά δεν θα είναι άλλα από τις γλυκύτατες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο, οι οποίες αγαπούν πολύ την Ελισάβετ και επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στο μυστήριο.
Οι καλεσμένοι του ερωτευμένου ζευγαριού υπολογίζονται γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι.
Φυσικά, το νυφικό που θα φορέσει η ταλαντούχα ηθοποιός έχει σχεδιάσει ο αγαπημένος της θείος Μάκης Τσέλιος με την αρωγή της μητέρας της, Φιλομήλας, που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι του Έλληνα σχεδιαστή. 
Οι ίδιοι θα σχεδιάσουν και το κοστούμι του γαμπρού. Το νυφικό θα έχει το χρώμα του πάγου, ενώ το κοστούμι θα είναι μπλε, πάντα κατά τον μετρ Μάκη Τσέλιο, ο οποίος πρόκειται να επιμεληθεί και τις μπομπονιέρες.

tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Παντρεύονται στη μαγευτική Σαντορίνη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4725901087017814550
Σχόλια
item