Γιάννενα: Πέντε χρόνια παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα Γιάννενα: Πέντε χρόνια παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πέντε χρόνια παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα

                                   Γιάννενα: Πέντε χρόνια παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα

Τα πέμπτα του γενέθλια γιορτάζει, με ένα ξέφρενο πάρτι και χορό, dj set, live, φαγητό, ποτό, κληρώσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις, το Θέατρο Έκφραση, αύριο Τετάρτη στον πεζόδρομο της Αραβαντινού.

Το Θέατρο Έκφραση έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά «βήματα» πριν από 1.825 ημέρες, αφήνοντας το δικό του ιδιαίτερο στίγμα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των Ιωαννίνων. 

Μέσα σ’ αυτή την πενταετία, η Έκφραση έκανε πάρα πολλά, με όραμα, σκληρή δουλειά, κέφι, επιμονή, υπομονή και μεράκι από πλευράς της δημιουργικής της ομάδας, που γίνεται όλο και μεγαλύτερη. 

Έφτασε έτσι να μετράει ήδη πληθώρα παραγωγών και παραστάσεων, τις οποίες απόλαυσαν χιλιάδες θεατές σ’ όλη την Ήπειρο αλλά και εκτός αυτής, ενώ έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα δεκάδες αξιόλογες ξένες δουλειές.

Η γιορτινή αυτή βραδιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις. Χορός, τραγούδι, ζωντανή μουσική, άφθονο ποτό και φαγητό, κληρώσεις με πλούσια δώρα και πολλές ακόμη δράσεις περιμένουν τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους, που θα συμμετέχουν στο πάρτι.
Το dj set θα επιμεληθεί ο Radio Deejay Ioannina 89.6, ενώ τη σκυτάλη της μουσικής θα παραλάβει ο Βαγγέλης Κοσίνας, που θα παρουσιάσει ένα μοναδικό live/
Χορηγοί της μεγάλης γιορτής του Θεάτρου Έκφραση είναι οι Βίκος Α.Ε., Μάντζιος Ζαχαροπλαστεία, Η Βρωμιάρα the gourmet street food, ΦουΦού street foodloukoumania, Ιoanninabars.gr, 89.6 Ioannina Radio DeeJay.
epirusblog.gr
5 of 5
                                   
Γιάννενα: Πέντε χρόνια παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα
epirusblog.gr
5 of 5
                                   
Ιωάννινα 8722215865729542404
Σχόλια
item