Άρτα: Η "ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ... ΑΡΤΑΣ! Άρτα: Η "ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ... ΑΡΤΑΣ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η "ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ... ΑΡΤΑΣ!Άρτα: Η "ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ... ΑΡΤΑΣ!
Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» επιστρέφει για μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν με πολλές αλλαγές...

Με νέα πρόσωπα και πολύ γέλιο επανακάμπτει στις αρχές Οκτωβρίου, με δύο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η Μουρμούρα στον Alpha.

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), μη αντέχοντας την απουσία της Μαρίνας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) που αποχώρησε από τη σειρά, αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι, στην Άρτα και να ζήσει με τη μητέρα του, που υποδύεται η Ελένη Γερασιμίδου. 

Ωστόσο, στη ζωή του σύντομα θα εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο που θα τον αναστατώσει. Αυτόν τον ρόλο θα υποδυθεί η Κλέλια Ρένεση.

Στη Μουρμούρα, όμως, φέτος θα δούμε ακόμη δύο νέα πρόσωπα, τα οποία και θα εμφανιστούν ως γκεστ. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος θα υποδυθεί τον αδελφό της Βούλας (Ελένη Κοκκίδου). Το σενάριο, μάλιστα, θέλει τον γνωστό ηθοποιό να πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, γεγονός που θα δημιουργήσει ένταση και μικροκαβγαδάκια ανάμεσα στο ζευγάρι. 

Επίσης, για δεύτερη χρονιά σε ρόλο γκεστ θα... μουρμουρίσει και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία θα παίξει τον ρόλο της μητέρας του Μπάμπη (Σπύρου Τσεκούρα).

Πηγή: TV Έθνος
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η "ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ... ΑΡΤΑΣ!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4644780211883415451
Σχόλια
item