«Ζήτω η Μακεδονία» φώναξε με δάκρυα η Τσαρουχά -Εχασε τα λόγια της η Νοτοπούλου [βίντεο]

«Ζήτω η Μακεδονία» φώναξε με δάκρυα η Τσαρουχά -Εχασε τα λόγια της η Νοτοπούλου [βίντεο]

Πολλά... ευτράπελα είχε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο ΜΑκεδονίας-Θράκης. Η απερχόμενη Μαρία Κόλλια Τσαρουχά έβαλε τα κλάματα, ενώ η νέα υφυπουργός Κατερίνα Νοτοπούλου... έχασε τα λόγια της.
Με δάκρυα στα μάτια ολοκλήρωσε την ομιλία της, κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής-παράδοσης του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, η πρώην υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.
Η πρώην υφυπουργός, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να ζητωκραυγάσουν «ζήτω η Μακεδονία».


«Η τελετή αυτή σε μέρες δύσκολες για την πατρίδα καθώς είναι βαριά ακόμη η απώλεια του πιλότου μας Βασιλείου Νικολάου που χάθηκε εν ώρα υπηρεσίας. Είναι βαριά η μνήμη των θυμάτων του καλοκαιριού τους οποίους δεν ξεχνάμε. 
Είναι κοινή θέση όλων μας να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα», ανέφερε αρχικά η κ. Κόλλια – Τσαρουχά.
Παράλληλα, ευχήθηκε καλή αρχή στην Κατερίνα Νοτοπούλου, δηλώνοντας υπερήφανη για τη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ εξέφρασε την χαρά της που το υπουργείο θα μείνει σε γυναικεία χέρια.
Από την πλευρά της, η Κατερίνα Νοτοπούλου ήταν αρκετά αμήχανη με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χάνει τον ειρμό των σκέψεών της.
Η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και την Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.
«Στην Μακεδονία και την Θράκη αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως η κοινωνία σήμερα έχει ανάγκη από την εμβάθυνση της δημοκρατίας, από ενίσχυση των παραγωγικών και κοινωνικών υποδομών με εξωστρέφεια. 
Αυτό το σκοπό ερχόμαστε να υπηρετήσουμε. Το γραφείο του πρωθυπουργού συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και εμείς επεκτείνουμε και ενισχύουμε τις δράσεις μας στη Μακεδονία και τη Θράκη. 
Με το ίδιο αίσθημα συνεργασίας θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε. Η Μακεδονία και η Θράκη θα είναι πρωτοπόρες στην παραγωγική ανασυγκρότηση. 
Το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ευελπιστούμε και οραματιζόμαστε να είναι με μεγαλύτερη ένταση τόπος σχεδιασμού και αλλά και υλοποίησης παραγωγικών αναπτυξιακών πολιτικών», ανέφερε η κ. Νοτοπούλου.
«Σε μια καινούργια σελίδα, σε μια καινούργια εποχή να γράψουμε μια διαφορετική ιστορία που να ανταποκρίνεται απολύτως στα όνειρα, στις ανάγκες και στις αγωνίας των κατοίκων της Μακεδονίας και της Θράκης», συμπλήρωσε η νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης.

πληροφορίες thestival
Φωτογραφίες: IntimeNews/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ
epirusblog.gr
5 of 5
«Ζήτω η Μακεδονία» φώναξε με δάκρυα η Τσαρουχά -Εχασε τα λόγια της η Νοτοπούλου [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8128900496334577657
item