Άρτα: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ



Άρτα: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ
Μάλλον εύκολη δουλειά έχει μέχρι τις εκλογές ο Δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης...
Και δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός αλλά για το αποτέλεσμα της συνεχούς και μεγάλης προσπάθειας που έγινε από την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής και μέχρι τώρα.

Τα στοιχεία της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από την Opinionpoll στο Δήμο Αρταίων και σε δείγμα 821 νοικοκυριών αποτυπώνουν μία εξαιρετικά θετική εικόνα για τον ίδιο τον Δήμαρχο αλλά και για το σύνολο της Δημοτικής Αρχής.

Και αν συνήθως σε μία δημοσκόπηση, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έχει η τελευταία κάρτα –αυτή που αποτυπώνει την πρόθεση ψήφου- στην συγκεκριμένη αυτές που προηγούνται είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσες.

Κι αυτό επειδή είναι σίγουρα από τις λίγες περιπτώσεις όπου το 67% των ερωτηθέντων απαντά ότι είναι πολύ και αρκετά ευχαριστημένο από το έργο που έχει γίνει ενώ μόλις το 11% δηλώνει καθόλου ευχαριστημένο.

Ποσοστό άνω του 80% θεωρεί ότι ο δήμαρχος είναι έντιμος, το 90% τον θεωρεί καλό γνώστη των προβλημάτων, το 70% αποτελεσματικό και σχεδόν το 90% τον θεωρεί εργατικό.

Μετά από τα συγκεκριμένα ευρήματα, οι δύο επόμενες καρτέλες της δημοσκόπησης μοιάζουν ως φυσιολογική συνέπεια!

Το 61% των ερωτηθέντων απαντά ότι πρέπει να επανεκλεγεί ο ίδιος δήμαρχος και μόλις το 23% απαντά ότι πρέπει να εκλεγεί άλλος, ενώ σ’ αυτό που ονομάζεται παράσταση νίκης ο Χρήστος Τσιρογιάννης δείχνει απόλυτος κυρίαρχος.

Στο ερώτημα λοιπόν «ανεξαρτήτως από την προσωπική σας άποψη πιστεύετε ότι στις επόμενες εκλογές θα κερδίσει ο σημερινός δήμαρχος ή κάποιος άλλος» το 68,7% απαντά ότι θα κερδίσει ο σημερινός και μόλις το 11% κάποιος άλλος.

Από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά γίνεται ολοφάνερο ότι η εικόνα που έχουν οι πολίτες είναι αυτή της πετυχημένης δημοτικής αρχής, που έχει υλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμά της και χαίρει αμέριστης εμπιστοσύνης.

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Πηγή: epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3230748270827504192
item