Γιάννενα: Το ΣΤΕ "Μπλοκάρει"Τον Δακτύλιο Της Πόλης [Έγγραφο] Γιάννενα: Το ΣΤΕ "Μπλοκάρει"Τον Δακτύλιο Της Πόλης [Έγγραφο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το ΣΤΕ "Μπλοκάρει"Τον Δακτύλιο Της Πόλης [Έγγραφο]

Γιάννενα: Το ΣΤΕ "Μπλοκάρει"Τον Δακτύλιο Της Πόλης [Έγγραφο]

Το ΣΤΕ μετά απο συνεδρίαση  στις 20 Αυγούστου απέρριψε την αίτηση   που είχε  υποβάλλει ο Δήμος Ιωαννιτών στις  6 Αυγούστου 2018 κατά του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας .

Με την αίτησή του ο Δήμος Ιωαννιτών επιδίωκε  την αναστολή της απόφασης του Υπουργού με την οποία ακύρωνε την απόφαση  του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας  και αφορούσε στην έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για τον δακτύλιο της πόλης των Ιωαννίνων.

Το δικαστήριο αφού μελέτησε τα σχετικά έγγραφα και τους ισχυρισμούς του Δήμου  περί απώλειας της ζητηθείσας χρηματοδότησης και εντεύθεν αδυναμίας κατασκευής του
επίμαχου έργου, έκρινε  ότι δεν συντρέχει ανεπανόρθωτη ή δυσχερώς επανορθώσιμη βλάβη αυτού που να δικαιολογεί την αναστολή εκτέλεσης της προσβαλλόμενης πράξης  ,απορρίπτοντας έτσι την αίτηση του Δήμου .

Με  την παραπάνω απόφαση το ΣΤΕ "μπλοκάρει " τον  δακτύλιο της πόλης  απο τον κόμβο  του Πανηπειρωτικού σταδίου  έως τον  κόμβο Βογιάνου- με τον Δήμο Ιωαννιτών να είναι υποχρεωμένος να τηρήσει στάση αναμονής..

δείτε την απόφαση του ΣΤΕ πατώντας εδώ

epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το ΣΤΕ "Μπλοκάρει"Τον Δακτύλιο Της Πόλης [Έγγραφο]
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4671299157796787759
Σχόλια
item