Οι πιο περίεργοι νόμοι που είναι σε ισχύ αυτή την στιγμή στην Αμερική

Οι πιο περίεργοι νόμοι που είναι σε ισχύ αυτή την στιγμή στην Αμερική
Σάλος γίνεται τον τελευταίο καιρό με την είδηση της νομιμοποίησης της κάνναβης, ακόμη και αν είναι για ιατρικούς σκοπούς. 
Αυτός ο νόμος ισχύει και σε αρκετές άλλες χώρες και δεν είναι κάτι τόσο τρελό. Σε κάποιες άλλες χώρες όμως, όπως για παράδειγμα στην Αμερική, υπάρχουν πολύ πιο περίεργοι νόμοι των οποίων πραγματικά δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τον λόγο της ύπαρξης τους!
Στην χώρα μας σίγουρα θα έχουμε καταπατήσει αρκετούς από αυτούς τους νόμους. 
Άσε που αν μας έλεγαν πως θα θεσπίσουν κάποιον από αυτούς που θα δούμε στην συνέχεια, το πιο πιθανό είναι να πιστεύαμε πως παίρνουν ληγμένα και να κλαίγαμε από τα γέλια. Ποιο είναι λοιπόν αυτό το παράξενο Top10;
10. Στην Τζόρτζια απαγορεύεται να διασχίζουν οι κότες τον δρόμο
periergoi nomoi
Να σου το σκάσει καμιά κότα και να βγει στον δρόμο, στο Κουίτμαν της Τζόρτζια και να βρεις και τον μπελά σου. Αλήθεια, τι ψυχολογικά έχουν με τις κότες και δεν τις θέλουν αλανιάρες;

9. Στο Οχάιο η αστυνομικοί μπορούν να δαγκώσουν έναν σκύλο

paraksenoi nomoi
Στο Paulding του Οχάιο έχουν δώσει το ελεύθερο στους αστυνομικούς να δαγκώνουν τους σκύλους, υπό τον όρο όμως πως ο σκύλος έπρεπε να ηρεμήσει και δεν το έκαναν έτσι στο ξεκάρφωτο. Και τώρα δηλαδή που έχει θεσπιστεί αυτός ο νόμος τον τηρούν; Υπάρχουν άνθρωποι που δαγκώνουν σκύλους; Έλα παναγία μου!

8. Στην Μινεσότα απαγορεύεται να οδηγήσεις κόκκινο αυτοκίνητο

nomoi autokinita ameriki
Αν ήταν στην Ελλάδα θα έλεγα πως έβγαλε τον νόμο κάποιος αντιολυμπιακός, αλλά για την Αμερική δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Ποιο συγκεκριμένα απαγορεύεται στο Lake Street της Μινεάπολης και όχι σε όλη την Μινεσότα.

7. Στην Αλαμπάμα απαγορεύεται η πάλη με τις αρκούδες

periergoi nomoi zoa amerikiperiergoi nomoi zoa ameriki
Ποιος θα ήθελε να παλέψει δηλαδή με μια αρκούδα, εκτός από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο φυσικά. Και αν είσαι από τους άτυχους και βρεθείς στον δρόμο της και σου ορμήσει τι πρέπει να κάνεις να παραδοθείς; Τι θα ακούσουμε ακόμη!

6. Στην Ουάσινγκτον δεν επιτρέπεται να αγοράζουν κρέας την Κυριακή

paraksenoi nomoi ameriki fagito
Το κουλό εδώ είναι προφανώς το ότι σου απαγορεύουν χωρίς λόγο το να αγοράσεις κρέας την Κυριακή, αλλά και το ότι δίνουν το ελεύθερο στα καταστήματα να το πουλάνε κανονικά. Αν το αγοράσεις τώρα είναι δικό σου πρόβλημα σου λέει.

5. Στην Νεβάδα δεν επιτρέπεται να φιλάν γυναίκες όσοι έχουν μουστάκι

paraksenoi kanones
Μουστάκι και γυναίκα δεν πάνε μαζί για την Eureka που βρίσκεται στην Νεβάδα. Βέβαια, από την άλλη πλευρά δεν έχουν θέμα με το να φιλήσεις κάποιον άντρα. Ε ρε και ήταν και το απόλυτο trend τα προηγούμενα χρόνια. Δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την μόδα οι άνθρωποι.

4. Στην Ουάσινγκτον δεν επιτρέπεται να παρενοχλείς τον Μεγαλοπόδαρο

periergoi kanones ameriki
Δένονται πολύ μωρέ με τις ταινίες οι καημένοι. Μιας και είναι ότι πιο φυσιολογικό το να βγεις έξω και να συναντήσεις μπροστά σου τον μεγαλοπόδαρο. Και αφού τον δεις θα θέλεις και να του τραβήξεις την προσοχή ενοχλώντας τον. Τι να πω, μάλλον είμαι πολύ πίσω…

3. Στο Νέο Μεξικό δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν αξύριστες γυναίκες

nomoi gunaikes ameriki
Εννοείται πως στο Καριζόζο που βρίσκεται σε ισχύ αυτός ο παράξενος νόμος, μιλάνε για τα σημεία που φαίνονται, όπως πόδια και πρόσωπο. Γενικά δεν θέλουν τις γυναίκες τριχωτές και απεριποίητες  όταν κυκλοφορούν στον δρόμο. Πάλι καλά υπάρχουν και τα παντελόνια!

2. Στο Ντέλαγουερ απαγορεύεται να πουλάς την τρίχα του σκύλου σου

laws usa
Όπως καταλαβαίνεις έχουν μεγάλο θέμα με τα ζώα. Αλλά πόσοι θα ήταν αυτοί που θα ξύριζαν τον σκύλο τους για να πουλήσουν το τρίχωμα του; Αφού επιτρέπεται να πουλήσουν ολόκληρο το σκύλο, στην τρίχα θα κολλούσαν;

1. Στην Φλόριντα απαγορεύονται οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές

paraksenoi nomoi ameriki 2015
Ξεκίνησαν να κάνουν έναν νόμο για τα Internet cafe και από λάθος κατέληξαν να απαγορεύσουν πλήρως τους υπολογιστές σε ολόκληρη την πολιτεία. Δηλαδή οι κάτοικοι εκεί δεν έχουν καν Facebook; Και πως ζούνε ρε παιδιά; Σοκ και δέος!
epirusblog.gr
5 of 5
Οι πιο περίεργοι νόμοι που είναι σε ισχύ αυτή την στιγμή στην Αμερική
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 295424311684937461
item