Ερωτευμένος «σαν τρελός»

Ερωτευμένος «σαν τρελός»
Στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Γιώργου Παπαδόπουλου άνθισεη σχέση του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου με την ηθοποιό Μαρία Θωμά
Νέος έρωτας στην πόλη! Είναι ζευγάρι εδώ και πέντε μήνες, όμως μόλις πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας το ειδύλλιό τους. Πρόκειται για τον Γιάννη Παπαδάκο και τη Μαρία Θωμά, που οι πληροφορίες τούς θέλουν πολύ ερωτευμένους και ευτυχισμένους μαζί.
Αυτός είναι σκηνοθέτης και έχει γίνει γνωστός από τα αμέτρητα βιντεοκλίπ διάσημων τραγουδιστών που έχει υπογράψει, ανάμεσά τους αυτά των Σάκη Ρουβά, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Γιώργου Σαμπάνη, Νίνο, Demy, Stan και Κωνσταντίνου Αργυρού.
Αυτή είναι ηθοποιός και μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του Alpha «Τατουάζ», στην οποία υποδύεται την Ελπίδα. 
Οι δυο τους γνωρίστηκαν υπό... επαγγελματικές συνθήκες, καθώς ο έρωτάς τους άνθισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Σαν τρελός» του Γιώργου Παπαδόπουλου, πριν από λίγους μήνες. Εκείνη ήταν η πρωταγωνίστρια του κλιπ και εκείνος, φυσικά, ο σκηνοθέτης.
Από τότε οι δύο καλλιτέχνες είναι μαζί και ευτυχισμένοι, αλλά προσπαθούν να κρατούν μακριά από τη δημοσιότητα την όμορφη σχέση τους. Τόσο που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα κοινές τους φωτογραφίες. Ούτε καν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές τον Αύγουστο, τις πρώτες που πέρασαν μαζί, στη Νάξο, που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του σκηνοθέτη.
Να σημειώσουμε πως η Μαρία Θωμά διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με τον επίσης ηθοποιό Παναγιώτη Καρμάτη, ο οποίος υποδυόταν τον Βασιλάκη, γιο του Στέλιου Μάινα στην επιτυχημένη σειρά «Μαύρα μεσάνυχτα», ενώ όσον αφορά τον Γιάννη Παπαδάκο, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια σχέση του
epirusblog.gr
5 of 5
Ερωτευμένος «σαν τρελός»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 577547516107878460
item