Γενέθλια για την Αντιγόνη Δρακουλάκη: Τα λόγια αγάπης που της είπε ο 2χρονος γιος της Γενέθλια για την Αντιγόνη Δρακουλάκη: Τα λόγια αγάπης που της είπε ο 2χρονος γιος της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γενέθλια για την Αντιγόνη Δρακουλάκη: Τα λόγια αγάπης που της είπε ο 2χρονος γιος της                     Γενέθλια για την Αντιγόνη Δρακουλάκη: Τα λόγια αγάπης που της είπε ο 2χρονος γιος της
Η Αντιγόνη Δρακουλάκη την οποία γνωρίσαμε κάποτε σαν Νόρα στα «Μυστικά της Εδέμ», παντρεύτηκε τον γιατρό Γιάννη Χαλικιά τον Φεβρουάριο του 2010, ενώ το 2016 έφερε στον κόσμο τον γιο τους, που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.  
Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ο γιος της, τής έχει κλέψει την καρδιά. Χθες η Αντιγόνη Δρακουλάκη είχε τα γενέθλιά της και θέλησε με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, να μας αποκαλύψει τι της είπε ο γιος της, την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.
«Είσαι η καλύτερη μαμά του χρόνου!».. μου είπε. Και του χρόνου λοιπόν να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε αγκαλιά. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις γλυκές σας ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η οποία δημοσίευσε παράλληλα μια τρυφερή φωτογραφία με τον δυο ετών γιο της.
H Αντιγονη Δρακουλακη
epirusblog.gr
5 of 5
                     
Γενέθλια για την Αντιγόνη Δρακουλάκη: Τα λόγια αγάπης που της είπε ο 2χρονος γιος της
epirusblog.gr
5 of 5
                     
show biz 9179932069660736762
Σχόλια
item