Γιάννενα: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 2018 Γιάννενα: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 2018

                           Γιάννενα: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 2018
Η εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους θα λάβει χώρα στις 13/9, νωρίς το απόγευμα στην Πρέβεζα της οποίας η πρόσβαση μέσω της Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών και της νέας Ιονίας Οδού είναι πλέον εύκολη και γρήγορη. 

Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν και τα τρία βράδια στο νέο, άνετο 5-άστερο ξενοδοχείο GRAND SERAI στα Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια του ράλλυ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγευτικές διαδρομές τόσο στην ορεινή όσο και στην παραλιακή Ήπειρο, που θα συνδυάζουν  την οδηγική  απόλαυση με την περιήγηση των αξιοθέατων της περιοχής.


Δεκτά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα  κατασκευής έως 1988 καθώς και πιστοποιημένα «young-timers» κατασκευής έως 1998.Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο κατηγοριών: του Regularity και της κατηγορίας Touring “MasterTrophy” της ΕΟΦΙΛΠΑ με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες. Στη κατηγορία Regularity οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε 25 περίπου ειδικές διαδρομές ακριβείας ενώ στην κατηγορία Touring οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε έως 3 ειδικές διαδρομές ακριβείας ανά ημέρα, σε πιο “περιηγητικό” ρυθμό. Οι δύο κατηγορίες βαθμολογούνται και βραβεύονται ξεχωριστά.

Το κόστος συμμετοχής για Μέλη της λέσχης είναι € 600 και για μη-μέλη € 650 αντίστοιχα. Το κόστος περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, έξοδα διοργάνωσης, ασφάλιση, αναμνηστικά, και το galadinnerτης απονομής. Επίσης, για όσους επιθυμούν να φθάσουν στην Πρέβεζα την προηγούμενη μέρα από την εκκίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για διανυκτέρευση εκεί με πρόσθετο κόστος €70.Αιτήσεις συμμετοχής (με εξόφληση του παράβολου συμμετοχής) θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου  2018
Σας περιμένουμε όλους για μία ακόμα αξέχαστη εκδήλωση.
 
Ανανέωση και Καινοτομίες!
Ο Αλυτάρχης της εκδήλωσης κος Γιώργος Βάλληνδας είχε μεγάλα κέφια και σχεδίασε έναν αγώνα που υπόσχεται να είναι απολαυστικός για όλους! Οι καινοτομίες που θα έχει σε σχέση με παλαιότερες εκδηλώσεις της ΦΙΛΠΑ είναι πολλές:α) Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν αυτή τη φορά μεταξύ 3 κατηγοριών: Δύο κατηγορίες Regularity: την «κόκκινη» που θα είναι λίγο πιο «σπορτίβ» με ταχύτητες ΜΩΤ έως 50 χλμ/ω και την «πράσινη» με τις ίδιες δοκιμασίες αλλά με λίγο χαμηλότερες ταχύτητες. 


Η Τρίτη κατηγορία είναι η γνωστή πλέον Touring που ακολουθεί ως επί το πλείστον τις ίδιες διαδρομές αλλά με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες ενώ τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να χρησιμοποιούν πρόσθετα όργανα (βάση του κανονισμού της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ για το MasterTrophy).


β) Οι συμμετέχοντες αυτή τη φορά θα διαγωνιστούν σε ειδικές διαδρομές που δεν θα είναι μόνο του τύπου ΜΩΤ (Μέση Ωριαία Ταχύτητα) αλλά και δοκιμασίες με «περάσματα», δηλαδή διαδρομές ορισμένου χρόνου που ο αγωνιζόμενος πρέπει να περάσει συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής σε απόλυτο χρόνο που θα του έχει δοθεί.
epirusblog.gr
5 of 5
                           
Γιάννενα: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 2018
epirusblog.gr
5 of 5
                           
Ιωάννινα 1654924713335838094
Σχόλια
item