Η Kylie Jenner εξηγεί γιατί κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της! Η Kylie Jenner εξηγεί γιατί κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Kylie Jenner εξηγεί γιατί κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της!

Η Kylie Jenner εξηγεί γιατί κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της!
Η Kylie Jenner λίγες ημέρες αφού έκλεισε τα 21 της χρόνια, φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου της αυστραλιανής έκδοσης της Vogue, ενώ παραχώρησε συνέντευξη στην… αδελφή της Kendal Jenner.

Στη συνέντευξη μίλησε για τη σχέση της με τον Travis Scott και φυσικά για την μητρότητα, μιας και πριν μερικούς μήνες απέκτησε την κόρη της, Stormi. 

Όσον αφορά τον σύντροφό της και πατέρα της, η Kylie Jenner αποκάλυψε πως κοιμούνται κάθε βράδυ μαζί, παρά το γεγονός ότι ο καθένας έχει το δικό του σπίτι.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, η Kendall ρωτάει την Kylie γιατί κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της. Να θυμίσουμε ότι η 21χρονη, είχε εξαφανιστεί από το Instagram τους μήνες εκείνους, ενώ απείχε και από κάθε κοινωνική εμφάνιση. Σε περιπτώσεις που ο φακός την είχε τσακώσει φορούσε oversised ρούχα και ξεγελούσε τους πάντες.
Μέχρι τη στιγμή που ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της, ζητώντας συγνώμη «αλλά ήταν κάτι πολύ ιδιωτικό». Τώρα λοιπόν, δίνει στην αδελφή της μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση.
«Ήξερα ότι θα ήταν καλύτερα για εμάς, αν εγώ και η Stormi μέναμε εκτός κυκλώνα. Οι ορμόνες σου τρελαίνονται και τα συναισθήματά σου απογειώνονται. Και εγώ ένιωθα ότι δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Απλά ήξερα ότι θα ήταν καλύτερο για μένα, και ότι θα μπορούσα να απολαύσω την όλη εμπειρία αν τη βίωνα πιο ιδιωτικά. 
Απλά ένιωσα ότι ήταν μια ιερή, ιδιαίτερη στιγμή και δεν ήμουν έτοιμη να τη μοιραστώ με κανέναν. Ήθελα απλά να την κρατήσω για μένα», απάντησε η Kylie με ειλικρίνεια.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Kylie Jenner εξηγεί γιατί κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4781136315155869225
Σχόλια
item