Η απάντησή της Jennifer Aniston σε όσους τη θέλουν μόνη και πληγωμένη

Η απάντησή της Jennifer Aniston σε όσους τη θέλουν μόνη και πληγωμένη

Πριν από περίπου έξι μήνες, η Jennifer Aniston ξεκίνησε (ξανά) να βρίσκεται στα εξώφυλλα των gossip περιοδικών. 

Ο λόγος ήταν φυσικά η ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Justin Theroux, ακόμα κι αν όπως λέγεται ήταν συναινετικό και οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις. Για αυτό και πολλά ακόμα μίλησε ανοιχτά η ηθοποιός στο αμερικάνικο InStyle.

Για αυτά που την ενοχλούν στον τύπο
«Γελάω με τους περισσότερους τίτλους που έχουν γίνει όλο και πιο ανεκδιήγητοι. Υποθέτω πως δίνουν τροφή σε κάποια ανάγκη του κοινού, όμως εγώ επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, τους φίλους, τα κατοικίδιά μου και πώς μπορώ να κάνω τον κόσμο καλύτερο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά junk food που είναι ανάγκη να μπει και πάλι πίσω στο συρτάρι. 


Είναι τόσα πολλά αυτά που γράφουν. ‘Η Jen δεν μπορεί να στεριώσει με έναν άνδρα’ και ‘η Jen αρνείται να κάνει ένα παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της’. Ή ότι είμαι λυπημένη και απαρηγόρητη με το χωρισμό. Αρχικά, χωρίς παρεξήγηση, δεν είμαι απαρηγόρητη και επιπλέον, όλα αυτά είναι απρόσεκτες υποθέσεις».

Για την μητρότητα
«Κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Κανείς δεν υπολογίζει πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι αυτό για εμένα και τον σύντροφό μου. Δεν ξέρουν τι έχω περάσει τόσο νοητικά, όσο και συναισθηματικά. Υπάρχει μια πίεση προς τις γυναίκες να γίνουν μητέρες και δεν συμβεί αυτό, τότε τις θεωρούν άχρηστες (χαλασμένα προϊόντα). Ίσως η αποστολή μου σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι να γίνω μητέρα. Ίσως προορίζομαι για άλλα πράγματα».

Για τον σεξισμό στο Hollywood και τα μέσα
«Μας επιλέγουν με βάση την εμφάνιση και τα ρούχα. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει στο Hollywood, η γυναίκα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Η γυναίκα μένει μόνη. Εκείνη είναι η αποτυχία. Ε, λοιπόν, όχι. Ποια ήταν η τελευταία φορά που αποκάλεσαν ‘ζωντοχήρο’ έναν χωρισμένο άνδρα;».
epirusblog.gr
5 of 5
Η απάντησή της Jennifer Aniston σε όσους τη θέλουν μόνη και πληγωμένη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7618707536379933694
item