Για την «Πουλάδα» ρε Γαμώτο …»Πήδηξαν» οι Ευέλπιδες και οι Σπουδαστές της ΣΜΥ! Για την «Πουλάδα» ρε Γαμώτο …»Πήδηξαν» οι Ευέλπιδες και οι Σπουδαστές της ΣΜΥ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Για την «Πουλάδα» ρε Γαμώτο …»Πήδηξαν» οι Ευέλπιδες και οι Σπουδαστές της ΣΜΥ!

Για την «Πουλάδα» ρε Γαμώτο …»Πήδηξαν» οι Ευέλπιδες και οι Σπουδαστές της ΣΜΥ!
Όταν λέμε οτι οι Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, διαμορφώνουν και χαρακτήρες με υψηλά ιδανικά και δεν είναι όλα για την επαγγελματική αποκατάσταση, που επιχειρούν κάποιοι άλλοι, που είναι «Αλεξιπτωτιστές στο Στράτευμα», το εννοούμε !
Την Τρίτη 07 Αυγούστου 2018, έγινε το Άλμα  του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή, όπου συμμετέχουν 71 Ευέλπιδες και 37 Σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ).
Πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού άλματος, ο Α/ΓΕΣ  μετέβη στη Ζώνη Ρίψης Μεγάρων, όπου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο.
Ο Α/ΓΕΣ , σε ομιλία που πραγματοποίησε προς τους εκπαιδευόμενους, συνεχάρη τους αυριανούς ηγήτορες του Στρατού Ξηράς για:
– Την απόφαση τους να συμμετάσχουν εθελοντικά στην Εκπαίδευση Αλεξιπτωτιστή και συνειδητά να απωλέσουν για το σκοπό αυτό, μέρος της καλοκαιρινής τους άδειας.
– Τη συνεχή προσπάθεια αυτοβελτίωσης, η οποία καταδεικνύει το υψηλό φρόνημά τους.
 
Πραγματοποιήθηκε από όλους τους εκπαιδευόμενους επιτυχές άλμα Στατικού Ιμάντα, από Ελικόπτερο CH-47 CHINOOK και ύψος 1200 πόδια (400 μέτρα).
Το ΓΕΣ εύχεται σε όλους τους Ευέλπιδες και τους Σπουδαστές της ΣΜΥ, ασφαλή άλματα και καλή αποφοίτηση από το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή.
ethnosimo.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Για την «Πουλάδα» ρε Γαμώτο …»Πήδηξαν» οι Ευέλπιδες και οι Σπουδαστές της ΣΜΥ!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3020574031197958519
Σχόλια
item