Γιάννενα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΤΉΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΚΕΝΤΕΜΠΟΡΓΚ, ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ & ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Γιάννενα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΤΉΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΚΕΝΤΕΜΠΟΡΓΚ, ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ & ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Νέες πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων ανακοινώθηκαν και επίσημα για το 2019 και είναι στην διάθεση όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν, στις ηλεκτρονικές κρατήσεις της Apollo, που κυρίως απευθύνεται στα οργανωμένα γκρούπ των πελατών της για την Ήπειρο, αλλά ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα και σε μεμονωμένους επιβάτες. 

Οι πτήσεις απο την Σουηδία, δίνουν την...δυνατότητα και στους χιλιάδες ξενητεμένους Ηπειρώτες της Σουηδίας, να φθάσουν στα Γιάννινα με απευθείας πτήσεις απο την Στοκχόλμη, Όσλο, Ελσίνκι και το Γκέντεμποργγκ.

Ήδη ανέβηκαν στο διαδίκτυο τα δρομολόγια της Στοκχόλμης και του Γκέτεμποργκ, που θα εκτελούνται κάθε Παρασκευή το 2019 με το εξής πρόγραμμα:

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

-Αναχώρηση απο Ιωάννινα :11.25 -Άφιξη στο Γκέτεμποργκ 13.40
-Αναχώρηση απο Γκέτεμποργκ για Ιωαννινα 14,40 -Άφιξη Ιωάννινα 18,55

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

-Αναχώρηση απο Στοκχόλμη :06.00 - Άφιξη στα Γιάννινα :10.25
-Αναχώρηση απο Ιωάννινα:19.55 -Άφιξη Στοκχόλμη: 22.20
Τα δρομολόγια θα τα εκτελεί η Scandinavian Airlines (SAS), μια απο τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη "Αιρμπάς" και "Μπόϊνγκ".

Αν τα ωράρια (που είναι σε τοπικές ώρες) σας παραξενεύουν, σας διευκρινίζουμε οτι το αεροπλάνο που θα έρχεται απο την Στοκχόλμη, θα εκτελεί απο τα Γιάννινα το δρομολόγιο για το Γκέτεμποργκ και το αεροπλάνο που θα έρχεται απο το Γκέτεμποργκ το μεσημέρι θα επιστρέφει με πτήση στην Στοκχόλμη.

*Όλες οι μέχρι τώρα προγραμματισμένες πτήσεις θα εκτελούνται κάθε Παρασκευή...

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Στο μεταξύ οριστικοποίήθηκαν και τα πρώτα δρομολόγια απο την Δανία και ήδη άρχισαν οι ηλεκτρονικές κρατήσεις εισιτηρίων απο την Κοπεγχάγη με το εξής πρόγραμμα πτήσεων:

-Αναχώρηση απο Κοπεγχάγη 18.30 με άφιξη στα Γιάννινα 22.15
-Αναχώρηση απο Ιωάννινα 23.15 με άφιξη στην Κοπεγχάγη 01.00

Τις πτήσεις της Κοπεγχάγης που τώρα εκτελούν αεροσκάφη της Small Planet, το 2019 θα εκτελούν αεροσκάφη της Atlantic Airways, επίσης Αιρμπάς Α320.

-Εντός της εβδομάδος θα αναρτηθούν επίσημα και οι πτήσεις απο το Όσλο και το Ελσίνκι...Κι έπεται συνέχεια...

Τώρα, κατά πόσο θα είναι έτοιμο μέχρι την Άνοιξη με ολοκληρωμένα όλα τα έργα το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, είναι ένα σοβαρό θέμα που θα μας απασχολήσει και θα μας....βασανίσει....

Γιώργος Κυρούσηςallnews-epirus
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΤΉΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΚΕΝΤΕΜΠΟΡΓΚ, ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ & ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5574329667873805305
item