Θεσπρωτία: Νέος εξοπλισμός, περισσότερες δυνατότητες το νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτία: Νέος εξοπλισμός, περισσότερες δυνατότητες το νοσοκομείο Φιλιατών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Νέος εξοπλισμός, περισσότερες δυνατότητες το νοσοκομείο Φιλιατών

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεσπρωτία: Νέος εξοπλισμός, περισσότερες δυνατότητες το νοσοκομείο Φιλιατών

Νέο εξοπλισμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών έχει στη διάθεσή του το νοσοκομείο Φιλιατών, καθώς σε λειτουργία τέθηκαν ορθοπαντογράφος, βρογχοσκόπιο και μηχάνημα αιμοκάθαρσης.

Ο ορθοπαντογράφος, ο οποίος πρόσφατα έγινε δωρεά στο νοσοκομείο από τη «Σύγχρονη Διαγνωστική ΑΕ», εγκαταστάθηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση τριών οδοντιατρικών εδρών και άμεσα θα επαναλειτουργήσει πλήρως το οδοντιατρικό τμήμα.
Επίσης, στο πνευμονολογικό ιατρείο του νοσοκομείου τέθηκε σε λειτουργία το νέο βρογχοσκόπιο με εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD, που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία της χρωμοενδοσκόπησης για καλύτερο εντοπισμό των ενδοβρογχικών βλαβών και της αγγείωσης του βρογχικού βλεννογόνου.
Τέλος, παρελήφθη νέο μηχάνημα αιμοκάθαρσης σύγχρονης τεχνολογίας με δυνατότητα online αιμοκάθαρσης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό μηχανημάτων σε 15 και δίνοντας έτσι την δυνατότητα εξυπηρέτησης περισσότερων ασθενών. Το μηχάνημα χρηματοδοτήθηκε από την περιφέρεια Ηπείρου (ΣΑΕΠ 530 ).
«Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου στοχεύουν στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου Φιλιατών.agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Νέος εξοπλισμός, περισσότερες δυνατότητες το νοσοκομείο Φιλιατών
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3799664152833743296
Σχόλια
item