Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι σέξι εμφανίσεις της με μαγιό! Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι σέξι εμφανίσεις της με μαγιό! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι σέξι εμφανίσεις της με μαγιό!

Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι σέξι εμφανίσεις της με μαγιό!
Η Ελένη Φουρέιρα διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. 
Η καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ευρώπη την έχει γεμίσει με μοναδικά συναισθήματα και η συμμετοχή της στη Eurovision, εκπροσωπόντας την Κύπρο, την έχει κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της εγχώριας μουσικής σκηνής. 
Και όχι μόνο! Στα διαλείμματα από τις συναυλίες και τα επαγγελματικά ταξίδια απολαμβάνει τις βουτιές της, είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα. Η επαφή της με το νερό την αναζωογονεί.
Δεν παρελείπει να μοιραστεί φωτογραφίες από τις βουτιές της κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να τρελαθούν με τις αναλογίες της και τα σέξι μαγιό της. 
Η Ελένη ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα αλλά και τον φακό ακόμα και όταν δεν είναι στην σκηνή. 
Έχει ένα ακαταμάχητο σεξαπίλ και φυσικά αγαπά το σώμα της και δεν φοβάται να δείξει τη σέξι πλευρά της.

















Τα μαγιό που έχει στην προσωπική της συλλογή αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της. Ένα κορμί που διατηρεί με συστηματική προπόνηση και διατροφή. 
Τώρα, βοηθάει και το συνεχόμενο τρέξιμο λόγω των συναυλιών και οι ατέλειωτες ώρες που χορεύει on stage.
Εδώ και δύο μήνες, η Ελένη βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία στην Ευρώπη, στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, προκαλώντας πανικό όπου κι αν εμφανίζεται.




epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι σέξι εμφανίσεις της με μαγιό!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9032808524946877675
Σχόλια
item