Κατερίνα Καινούργιου: Νέος έρωτας στη ζωή της! Κατερίνα Καινούργιου: Νέος έρωτας στη ζωή της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Νέος έρωτας στη ζωή της!

Κατερίνα Καινούργιου:  Νέος έρωτας στη ζωή της!
Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προσπαθεί αυτήν τη φορά να κρατήσει χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της.
Η γνωστή παρουσιάστρια όμως, φαίνεται πως βρήκε όλα όσα ψάχνει στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία Νάσου Αναστασόπουλου.
Όπως διαβάζουμε στην Real News, οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια μέσα από κοινή παρέα τους, αλλά μόλις τρεις μήνες πριν ξεκίνησε ένα φλερτ που οδήγησε στην αρχή ενός ρομαντικού ειδυλλίου. 
Οι δυο τους μάλιστα, έκαναν και κοινές διακοπές σε Μάνη και Νάξο και έδειξαν να είναι πολλοί χαρούμενοι.
Ο γοητευτικός 27χρονος Νάσος δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα, Λονδίνο και Λουξεμβούργο. 
Ο ίδιος μάλιστα, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την όμορφη Κατερίνα, που ενώ δεν έχει καλά καλά επιστρέψει στο Λονδίνο για δουλειές (μετά τις διακοπές τους) προγραμματίζει την επιστροφή του για να συναντήσει την γνωστή παρουσιάστρια.
Προς το παρόν, πάντως, η Κατερίνα δεν έχει αποκαλύψει κάτι για τη σχέση της και προσπαθεί να κρατά πολύ διακριτική στάση.
Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της Κατερίνας:epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Νέος έρωτας στη ζωή της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1435957793807393886
Σχόλια
item