Λονδίνο: Παπαγάλος που μιλά ελληνικά έβρισε πυροσβέστες που πήγαν να τον σώσουν από στέγη

Λονδίνο: Παπαγάλος που μιλά ελληνικά έβρισε πυροσβέστες που πήγαν να τον σώσουν από στέγη
Ένας παπαγάλος που «κόλλησε» στην στέγη ενός σπιτιού φαίνεται πως δεν χάρηκε όταν είδε τους πυροσβέστες να προσπαθούν να τον διασώσουν, με αποτέλεσμα να τους βρίσει.

Πρόκειται για την Τζέσι, έναν πολύγλωσσο παπαγάλο Μακάου, που μάλιστα ξέρει να μιλά Ελληνικά και τουρκικά, που απολάμβανε την στέγη του σπιτιού ενός γείτονα στο βόρειο Λονδίνο και αρνήθηκε την βοήθεια της πυροσβεστικής, λέγοντάς τους να «πάνε να γ@@@@».

Όταν οι πυροσβέστες απέτυχαν να τον κατεβάσουν, τους συμβούλευσαν πως μπορεί να ήταν λίγο πιο τυχεροί αν του έλεγαν «σ’ αγαπώ», μια φράση στην οποία η Τζέσι απάντησε «κι εγώ σας αγαπώ». 

Αλλά στη συνέχεια, θέλοντας να τους δείξει ότι δεν ήθελε να κατέβει, τους έβρισε και πάλι και πήγε και κάθισε στη στέγη ενός γειτονικού σπιτιού.

Ο παπαγάλος που μιλά επίσης τουρκικά και ελληνικά, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, επέλεξε να βρίσει τους πυροσβέστες στα αγγλικά.
Jessie then turned the air blue & flipped the firefighter the bird. Read the story of the potty-mouthed parrot in Cuckoo Hall Lane https://t.co/Th2nlVCq7I © @PaulWood1961 pic.twitter.com/QneJ1bwLi9 — London Fire Brigade (@LondonFire) August 14, 2018 

Ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης δήλωσε στο SWNS:
«Η Τζέσι βρισκόταν στην ίδια στέγη επί τρεις ημέρες και υπήρχαν ανησυχίες πως ίσως ήταν τραυματισμένη και γι’ αυτό δεν κατέβαινε από εκεί. Ο υπεύθυνος της ομάδας ήταν ο πρόθυμος εθελοντής που ανέβηκε στη σκάλα για να προσπαθήσει να κατεβάσει την Τζέσι. 

Μας είπαν ότι για να έρθουμε πιο κοντά με τον παπαγάλο, θα πρέπει να της πούμε ‘σ’ αγαπώ’, κάτι που έκανε και ο εθελοντής. Κι ενώ η Τζέσι απάντησε «σ’ αγαπώ κι εγώ’, στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι ήταν λίγο αθυρόστομη και άρχισε να μας βρίζει προς μεγάλη μας έκπληξη».

Ωστόσο, σύντομα έγινε φανερό ότι η Τζέσι δεν υπέφερε από κάποιον τραυματισμό και τελικά έφυγε από την συγκεκριμένη στέγη και πήγε σε μια άλλη.
Στη συνέχεια, πάντως, η Τζέσι επέστρεψε στο σπίτι της, και μάλιστα η πυροσβεστική δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που την δείχνει να λέει «ευχαριστώ».
Φωτογραφία: Twitter / London Fire/ Paul Wood

epirusblog.gr
5 of 5
Λονδίνο: Παπαγάλος που μιλά ελληνικά έβρισε πυροσβέστες που πήγαν να τον σώσουν από στέγη
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4439118138311247019
item