Τάνια Τρύπη - Πάνος Οικονόμου: Τίτλοι τέλους στην σχέση τους Τάνια Τρύπη - Πάνος Οικονόμου: Τίτλοι τέλους στην σχέση τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τάνια Τρύπη - Πάνος Οικονόμου: Τίτλοι τέλους στην σχέση τους

Τάνια Τρύπη - Πάνος Οικονόμου: Τίτλοι τέλους στην σχέση τους

Πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τα παιδιά που έχουν από προηγούμενους γάμους τους, όμως τελικά η συγκατοίκηση έμελλε να αποβεί μοιραία για τον έρωτά τους.

Ο λόγος για την ηθοποιό Τάνια Τρύπη και τον πρώην προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Αστέρα, Πάνο Οικονόμου, οι οποίοι έδωσαν τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Reallife.

Όπως διαβάζουμε οι δυο τους, μετά από ένα διάστημα κοινής καθημερινότητας που μοιράστηκαν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Παγκράτι, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην συγκατοίκησή τους. Απόφαση που σήμανε και το κλείσιμο της αυλαίας στη σχέση τους.

Στενός φίλος του μέχρι πρότινος αγαπημένου ζευγαριού αποκάλυψε: «Η καθημερινότητα τους δεν ήταν αυτή που περίμεναν. 


Ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που υπέβοσκαν από καιρό στη σχέση τους, τα οποία τελικά τους οδήγησαν σε κρίση».

Η Τάνια Τρύπη και ο Πάνος Οικονόμου ήταν μαζί για περίπου δυο χρόνια και γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στη μουσικοθεατρική παράσταση του Δημήτρη Μαλισσόβα, «Ας ερχόσουν γι λίγο», ενώ ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

epirusblog.gr
5 of 5
Τάνια Τρύπη - Πάνος Οικονόμου: Τίτλοι τέλους στην σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2605283351113227783
Σχόλια
item