Γιάννενα: Τέσσερις πλατείες του Δήμου Ιωαννιτών γίνονται… καινούργιες

Γιάννενα: Τέσσερις πλατείες του Δήμου Ιωαννιτών γίνονται… καινούργιες

Τη σύμβαση ενός ακόμα σημαντικού έργου με τον ανάδοχο που αναδείχτηκε από τη διαγωνιστική διαδικασία υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας. 

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Βελτίωση πάρκων και πλατειών», συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από ίδιους πόρους του Δήμου. 

Στο έργο περιλαμβάνονται εκτεταμένες παρεμβάσεις σε τέσσερις συνολικά πλατείες του...
Δήμου Ιωαννιτών. Συγκριμένα πρόκειται να εκτελεστούν οι εξής εργασίες:


Πλατεία Πάργης: Ανακατασκευή πλατείας, διαπλάτυνση πεζόδρομου, εργασίες αποκατάστασης πρασίνου, αποψίλωση όλων των υφιστάμενων ιστών και φωτιστικών σωμάτων και τοποθέτηση νέων.


Πλατεία Αίγλης (πάρκο): Επισκευή και διαπλάτυνση πεζοδρομίων, μετατόπιση περιπτέρων, εργασίες αποκατάστασης πρασίνου, αποψίλωση όλων των υφιστάμενων ιστών και φωτιστικών σωμάτων και τοποθέτηση νέων.


Πλατεία Γηροκομείου: Επισκευή πλατείας, εργασίες αποκατάστασης πρασίνου, αποψίλωση όλων των υφιστάμενων ιστών και φωτιστικών σωμάτων και τοποθέτηση νέων.


Πλατεία Βρυσούλας: Επισκευή πλατείας, εργασίες αποκατάστασης πρασίνου.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μια σειρά έργων φτάνουν πια στο στάδιο της συμβασιοποίησης και θα ξεκινήσουν σύντομα να εκτελούνται. 


Ξεπερνώντας μια σειρά εμποδίων μπορούμε σήμερα, με την υπογραφή κι αυτού του πολύ σημαντικού έργου, να δηλώσουμε ότι η πρώτη σειρά παρεμβάσεων που σχεδιάσαμε σα Δημοτική Αρχή με στόχο να καταστήσουμε το Δήμο μας πιο φιλικό για τους κατοίκους του και έναν Δήμο ανοιχτό και φιλόξενο για τους επισκέπτες, είναι πλέον σε τροχιά υλοποίησης. 

Δε σταματάμε όμως εδώ. Το επόμενο διάστημα νέα, σημαντικά έργα θα ξεκινήσουν εξελίσσοντας έτσι την επόμενη φάση του σχεδιασμού μας. Στόχος μας να παραδώσουμε πολλά και κυρίως ποιοτικά έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα όλων μας», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, μετά την υπογραφή της σύμβασης.

epirusgate.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τέσσερις πλατείες του Δήμου Ιωαννιτών γίνονται… καινούργιες
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5264660345751377776
item