Χατζίδου χωρίς μιλιά!

Χατζίδου χωρίς μιλιά!
Δεν μπορούσε να τραγουδήσει  λόγω προβλήματος στον λάρυγγα που απέκτησε στο «Survivor»
Με «καμένο» λάρυγγα επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου από τον Αγιο Δομίνικο. Σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor», η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης τελικά της βγήκε... ξινή! «Μου βγήκαν πολλά θέματα μετά.
Το πιο δυνατό και δύσκολο που πέρασα ήταν η πολυποειδής εκφύλιση στις φωνητικές χορδές. Μου ‟έκαψε τον λάρυγγα. Δύο μήνες ήμουν εκτός. Και όχι μόνο δεν μπορούσα να τραγουδήσω, αλλά δεν μπορούσα και να μιλήσω» ανέφερε σε τηλεοπτική συνέντευξή της στην εκπομπή «Splash» η πρώην παίκτρια της ομάδας των «Διασήμων».
«Δεν έβγαινα σε μαγαζιά που είχαν δυνατή μουσική. Επαθε σοκ ο οργανισμός. Περιμένεις (σ.σ.: στο ‟«Survivor») ότι μπορεί να πάθεις μια θλάση, πρόβλημα με τις αρθρώσεις, καμιά τενοντίτιδα ή ακόμα και τα γυναικολογικά, τα ορμονικά. 
Αυτό με την παλινδρόμηση και τις φωνητικές χορδές ήταν από τα άγραφα! Δηλαδή, ό,τι χειρότερο» συνέχισε η Ελένη, η οποία εξακολουθεί να απέχει από τις πίστες και το καλοκαίρι, δίνοντας έτσι χρόνο στον οργανισμό της να συνέλθει.

Η ατυχία της αυτή, ωστόσο, της βγήκε σε καλό, αφού έπειτα από πολλά χρόνια έκανε διακοπές διαρκείας στα νησιά των Κυκλάδων, και όχι μόνο, ανεβάζοντας συχνά πυκνά «κλικ» από αυτές με «καυτά» μαγιό, τα οποία αναδεικνύουν τη σιλουέτα της, στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.
epirusblog.gr
5 of 5
Χατζίδου χωρίς μιλιά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3702268131867533154
item