Η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στο «Ελα στη θέση μου»

Η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στο «Ελα στη θέση μου»

Η καθημερινή κωμική σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου» έχει καταφέρει να αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, γιατί τα έχει όλα: σασπένς, δράση, έρωτα, αγωνία, γέλιο και τη συμμετοχή πολύ δημοφιλών και ταλαντούχων ηθοποιών. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν θα αρχίσουν στις 20 Αυγούστου, οπότε όλοι αναμένεται να επιστρέψουν στο πόστο τους.

Στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς, ο Βλάσης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θα έρθει αντιμέτωπος με τη Φαίη (Αθηνά Οικοναμάκου), αφού η ηρωίδα επιστρέφει δριμύτερη, μαζί με το μωρό, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι δικό του. 


Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ολοκληρωθεί ο ρόλος της Μίκας (Ντάνη Γιαννακοπούλου)... Απλώς, ο Βλάσης θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο σχέσεις: στον προηγούμενο έρωτά του, τη Φαίη, και στη νυν αγαπημένη του, τη Μίκα. Προτού το κάνει, ο νεαρός άντρας καλείται να φροντίσει το κοριτσάκι το οποίο, σύμφωνα με όσα του έχει πει η Φαίη, είναι παιδί του. 
Τι συνέβη, όμως, στη Φαίη και εξαφανίστηκε λίγους μήνες πριν; Η ηρωίδα θα ισχυριστεί ότι βρέθηκε μπλεγμένη σε μια πολύ επικίνδυνη περιπέτεια και όταν θα επιστρέψει, θα δείξει ξανά τον παλιό, κακό εαυτό της. 


Να θυμίσουμε ότι στην πραγματικότητα η Αθηνά Οικονομάκου απουσίασε από τη σειρά για να γεννήσει τον γιο της και τώρα επιστρέφει δριμύτερη.

Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας (Μαρίνος Κόνσολος), ύστερα από την ανακοίνωση της Βασιλίνας (Αναστασία Παντούση) ότι είναι έγκυος στο παιδί του, θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι πρόκειται για ακόμη ένα ψέμα, ωστόσο μια μυστηριώδης εξαφάνιση θα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Ρενάτα (Ευαγγελία Συριοπούλου).

Η κεντρική ηρωίδα της σειράς, η Αμαλία (Μαρία Φιλίππου), θα έρθει αντιμέτωπη με καινούργιες απειλές, καθώς ο αδελφός του συζύγου της Πανίκου, ο Ανδρέας Σοφοκλέους, επιστρέφει διψώντας για εκδίκηση. 

Θα επικαλεστεί ζητήματα από το παρελθόν που τον οδηγούν να πάρει το αίμα του πίσω.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τον ρόλο του θα κρατήσει ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο ηθοποιός ουσιαστικά θα υποδυθεί τον πατέρα του Δαμιανού (Μιχάλης Μαρίνος) και της Σύλβιας (Αντρη Θεοδότου). Μαζί με τον Ανδρέα πρόκειται να δούμε και τη νεαρή σύζυγό του, τη Φλωρέττα, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη το πρόσωπο που θα την υποδυθεί. Προς το παρόν η παραγωγή συζητά με δύο ηθοποιούς για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Εκτός, όμως, από τις αφίξεις νέων πρωταγωνιστών, θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις.

Η Ναταλία Δραγούμη ανακοίνωσε επισήμως, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο ρόλος της σκληρής Ελληνογερμανίδας Μένης Σουλτς έχει ολοκληρωθεί.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στο «Ελα στη θέση μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3656761014276642800
item