Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μάθαμε ποιο είναι το ολοκαίνουργιο πρόσωπο στο πάνελ της και κανείς δεν το ξέρει! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μάθαμε ποιο είναι το ολοκαίνουργιο πρόσωπο στο πάνελ της και κανείς δεν το ξέρει! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μάθαμε ποιο είναι το ολοκαίνουργιο πρόσωπο στο πάνελ της και κανείς δεν το ξέρει!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μάθαμε ποιο είναι το ολοκαίνουργιο πρόσωπο στο πάνελ της και κανείς δεν το ξέρει!
Μπορεί να βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού – γιατί η καρδιά του καλοκαιριού στην Ελλάδα είναι αναμφισβήτα ο… Αύγουστος -, και να έχει πιάσει τους πάντες η θερινή ραστώνη ,όμως, οι τηλεοπτικές μηχανές δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν σε όλα τα κανάλια ούτε στιγμή.
Ακόμα και τώρα μπορεί να μην δουλεύουν στο… φουλ ,όμως, δουλεύουν και κάπως έτσι έχουμε ακόμα ειδήσεις που «σκάνε», αν και σαφέστατα είναι μικρότερης τηλεοπτικής ισχύος! Όμως, όπως θα έλεγε και η μία και μοναδική εθνική μας Βάνα, «γίνονται πράγματα».
Οι τηλεοπτικές μηχανές ,λοιπόν, εξακολουθούν να δουλεύουν και στον Alpha και φυσικά στο «Happy Day», μιας και είναι ένα από τα προγράμματα του καναλιού που θα κάνουν… ποδαρικό στη σεζόν 2018-2019, σηκώνοντας από τους πρώτους την αυλαία της brand-new τηλεοπτικής σεζόν.
Και γιατί σου τα λέω όλα αυτά; Γιατί σου έχω είδηση. Μέχρι τώρα όλοι γράφαμε για το ποιοι αποχωρούν από την παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ποιες αλλαγές ετοιμάζονται.
Τώρα έφτασε η στιγμή για να σου γράψω λατρεμένη την πρώτη, ολοκαίνουργια άφιξη που θα υπάρξει στην εκπομπή και πιο συγκεκριμένα στη καθημερινή, τηλεοπτική παρέα της Σταματίνας.
Ποιος ή ποια έρχεται στα πρωινά μας; Ποια… Ναι, ποια είναι, μιας και το νέο πρόσωπο στο πλευρό της παρουσιάστριας είναι γένους θηλυκού! Και μάλιστα για ν ΄ακριβολογώ τι… θηλυκό! Θηλυκό φωτιά και λάβρα…
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, στην εκπομπή εντάσσεται η εκρηκτική Μαρία Αντωνά.
Αν σου θυμίζει κάτι το όνομά της, πρόκειται για γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός του «MAD TV»!
Η Μαρία Αντωνά, έρχεται ουσιαστικά για ν ΄αντικαταστήσει την Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία και αποχωρεί από την εκπομπή, μιας και είναι fresh μανούλα και εννοείται πως θα αφοσιωθεί στο μωράκι της.
epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μάθαμε ποιο είναι το ολοκαίνουργιο πρόσωπο στο πάνελ της και κανείς δεν το ξέρει!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1557712231236827460
Σχόλια
item