Γιάννενα: Εννέα Γιαννιωτόπουλα «βλέπουν» Βαλκανικό! - Ο Στ. Ντούσκος στο Πανευρωπαϊκό Νέων

Γιάννενα: Εννέα Γιαννιωτόπουλα «βλέπουν» Βαλκανικό! - Ο Στ. Ντούσκος στο Πανευρωπαϊκό Νέων
Εννέα κωπηλάτες και κωπηλάτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έχουν επιλεγεί από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία να λάβουν μέρος στην αποστολή της χώρας μας για το φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα, με βάση τις εξαιρετικές επιδόσεις που πέτυχαν κατά τις δοκιμασίες της Καστοριάς, προκριματικούς, ημιτελικούς και τελικούς αγώνες.
Αυτές τις ημέρες τα επίλεκτα Γιαννιωτόπουλα προετοιμάζονται με την Εθνική Ομάδα στη λίμνη της Καστοριάς ενόψει του Βαλκανικού που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Αυγούστου στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας
Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τις Αθανασία Μάκου και Αριάδνη Μήτση που κατά τις δοκιμασίες του Σαββάτου στην Καστοριά έφτασαν και τερμάτισαν δεύτερες στον τελικό της Δικώπου Νεανίδων, για τον Ζήση Μπουκουβάλα που, αφού πέρασε με επιτυχία από τον ημιτελικό, επίσης ήταν δεύτερος στον τελικό του Σκιφ Παίδων, τον Ανδριανό Οικονόμου που τερμάτισε τρίτος με μικτό πλήρωμα στη Δίκωπο άνευ Εφήβων, τους Γιώργο Γραμμενιάτη και Αλέξανδρο Μαμακή οι οποίοι ήταν τέταρτοι στον τελικό της Δικώπου Εφήβων, τους Θανάση Μάστακα – Ηλία Μπλέτσα που κατέλαβαν την ίδια θέση στη Δίκωπο των Παίδων και για τον Ιάσονα Κιτσάκο, ο οποίος θα αξιοποιηθεί ως πηδαλιούχος από την ελληνική αποστολή. Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές του Ν.Ο.Ι. οι οποίοι συμμετείχαν στις προκρίσεις της Καστοριάς βάζοντας τις βάσεις για μελλοντική αξιοποίησή τους από την ΕΚΟΦΝΣ.
Ο Στέφανος Ντούσκος στο Πανευρωπαϊκό Νέων!
Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση στη Δίκωπο, επόμενη διεθνής υποχρέωση για τον Γιαννιώτη Ολυμπιονίκη της Κωπηλασίας και του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Στέφανο Ντούσκο είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (U23). 
Η σημαντική αυτή διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου στο Μπρεστ της Λευκορωσίας. 
Ο Στέφανος θα συμμετέχει στην ελληνική εθνική αποστολή και θα αγωνιστεί στο διπλό Σκιφ παρέα με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Ν.Ο. Μαυροχωρίου Χρήστο Στεργιάκα. Το συγκεκριμένο πλήρωμα θα είναι ένα από αυτά που θα κυνηγήσουν με πολλές αξιώσεις το μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό.
Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτάθλημα Νέων της Λευκορωσίας είναι η ίδια διοργάνωση που τον Σεπτέμβριο του 2019 θα φιλοξενηθεί στα Γιάννενα και την Παμβώτιδα!
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εννέα Γιαννιωτόπουλα «βλέπουν» Βαλκανικό! - Ο Στ. Ντούσκος στο Πανευρωπαϊκό Νέων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6201104456251521489
item