Γιάννενα: "Λυρική Παμβώτις" στο Νησί Γιάννενα: "Λυρική Παμβώτις" στο Νησί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: "Λυρική Παμβώτις" στο Νησί

Γιάννενα: "Λυρική Παμβώτις" στο Νησί

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών από τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου, κ. Κωνσταντίνο Γκόγκο, με την συμμετοχή του αντιπροέδρου της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, κ. Μιχάλη Αράπογλου. 

Μεταξύ άλλων ο κ. Γκόγκος ανέφερε:"Για μια ακόμα χρονιά στον ειδυλλιακό και ιστορικό χώρο του Νησιού μας και χάρη στις προσπάθειες της Εταιρίας Λογοτεχνών & Συγγραφέων Ηπείρου η Λυρική Παμβώτιδα είναι γεγονός.Φτάσαμε αισίως στην 12η διοργάνωση, με πολύ μεγάλη ανταπόκριση, πολλές συμμετοχές και σημαντικό έργο.

Ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο, στηρίζουμε σταθερά και πάγια την σημαντική αυτή διοργάνωση, με την τεράστια σημασία και πανελλήνια εμβέλεια.Αποτελεί το καθιερωμένο πλέον ραντεβού ποιητών, ανήσυχων δημιουργών και τρυφερών συνειδήσεων.

Πέρα όμως από τις εκδηλώσεις γύρω από την ποίηση και τους ποιητές, είναι και μια αφορμή για απόδοση τιμής σε σημαντικούς δημιουργούς και δραστήριους ανθρώπουςΈνας τέτοιος ασφαλώς είναι και ο τιμώμενος φέτος συμπολίτης μας, 

Αναστάσιος Παπασταύρος, που έχει αφήσει ένα σημαντικό αποτύπωμα στη ζωή και τη λειτουργία του Δήμου Ιωαννιτών.Εκλέχτηκε Δήμαρχος Ιωαννίνων το 1998 και για μια τετραετία υπηρέτησε πιστά τη γενέθλια πόλη, αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο αυτοδιοικητικό έργο.

Παράλληλα ασχολήθηκε επίμονα, σταθερά και καρποφόρα με τα ιστορικά, πολιτιστικά και λαογραφικά ζητήματα του τόπου μας, έχοντας δημιουργήσει ένα πλούσιο συγγραφικό έργο.

Ένα έργο πολύτιμο συστατικό για την ιστορία και την φυσιογνωμία του τόπου μας και των πρωταγωνιστών του.Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν ενεργά και φέτος στις εκδηλώσεις της Λυρικής Παμβώτιδας, αυτό το Σάββατο 25 Αυγούστου, στις 7:30 το απόγευμα, στο Νησί μας", κατέληξε ο κ. Γκόγκος. 

Στην συνέχεια ο κ. Μιχάλης Αράπογλου, Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, αναφέρθηκε στο πρόγραμμά της διοργάνωσης και ευχαρίστησε τον Δήμο Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο για την υποστήριξή τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: "Λυρική Παμβώτις" στο Νησί
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7972642363711643719
Σχόλια
item