Ήγουμενίτσα: Προσλήψεις 5 συμβασιούχων στην ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Ήγουμενίτσα: Προσλήψεις 5 συμβασιούχων στην ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας
Η ∆ΕΥΑ Ηγουµενίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα προσόντα:
Οι υποψήφιοι των ανωτέρω ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Τα αντίστοιχα απαιτούµενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συµµετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες αναφέρονται λεπτοµερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2018 και στο σχετικό Παράρτηµα, τα οποία έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της ∆ΕΥΑΗ και του ∆ήµου Ηγουµενίτσας, στην ιστοσελίδα της ∆ΕΥΑΗ και στο ∆ιαύγεια.
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούµενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να προσκοµίσουν όλα τα απαιτούµενα από την Ανακοίνωση και το «Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην ενότητα «Προσκόµιση τίτλων, πιστοποιητικών και βεβαιώσεων» του Κεφαλαίου ΙΙ του Παραρτήµατος.
Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ηµοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουµενίτσας, Ελευθερίας 7, Τ.Κ. 46100 Ηγουµενίτσα, απευθύνοντάς την στη γραµµατεία υπόψιν κ. Κ. Τσίπη (τηλ. επικοινωνίας: 2665 0 23223). 
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες και συγκεκριµένα από 28-8-2018 έως και 6-9-2018.
Οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία µας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριµένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδροµή: Πολίτες Έντυπα – ∆ιαδικασίες ∆ιαγωνισµών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου µέσω της διαδροµής: Σύνδεσµοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα µέσω της διαδροµής: Πολίτες Έντυπα – ∆ιαδικασίες ∆ιαγωνισµών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
Δείτε ολόκληρο το έγγραφο την προκήρυξη ΕΔΩ
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Προσλήψεις 5 συμβασιούχων στην ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1335884037607818658
item