Άρτα: ΤΡΑΓΩΔΙΑ 22ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΒΑΛΤΟ (vd)

Άρτα: ΤΡΑΓΩΔΙΑ 22ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΒΑΛΤΟ (vd)
Συγκλονίζει τον ορεινό Βάλτο και όλη την Αιτωλοακαρνανία η είδηση του θανάτου του 22χρονου Νίκου Κατσιούλη από τα Πηγάδια (οικισμός Περδικακίου  του δήμου Αμφιλοχίας)...

Ο άτυχος νέος υπέκυψε στα τραύματα του που προκλήθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στις 7:00 το πρωί κοντά στο Χαλκιόπουλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agrinionews.gr, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 22χρονος συγκρούστηκε με σφοδρότητα με φορτηγό δημοσίας χρήσης που οδηγούσε 31χρονος, κάτοικος της περιοχής, και έπειτα καρφώθηκε σε δέντρο  στo 48o χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγρινίου-Εμπεσού.

Το όχημα του 22χρονου έγινε μια μάζα σιδερικών και για τον απεγκλωβισμό του 22χρονου έσπευσε στο σημείο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου δυστυχώς τρεις ώρες αργότερα ο Νίκος Κατσιούλης υπέκυψε στα τραύματα του. Ο 31χρονος νοσηλεύεται ακόμη αν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος ενεργείται η προβλεπόμενη προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσού, ενώ αναμένεται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Το άγγελμα του τραγικού θανάτου του 22χρονου Νίκου Κατσιούλη έχει "παγώσει" τις κοινωνίες του Βάλτου, της Αμφιλοχίας και του Αγρινίου. Ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και αγαπητός σε όλους. Τέταρτο παιδί και μοναχογιός της πολύτεκνης οικογένειας του Μάρκου Κατσιούλη.

Τραγική ειρωνεία πως λίγες ώρες νωρίτερα ο Νίκος διασκέδαζε σε νυχτερινή έξοδο στην Άρτα κοινοποιώντας και σχετικό βίντεο. Το νήμα της ζωή του  όμως κόπηκε άδικα και πρόωρα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα,  Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο  Πηγάδια του  Βάλτου.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο από το γλέντι στην Άρτα, λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, ο άτυχος νεαρός Νικος Κατσιούλης:




epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΤΡΑΓΩΔΙΑ 22ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΒΑΛΤΟ (vd)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3596445691312947211
item