Ήγουμενίτσα: Περιοδεία του υποψηφίου για την προεδρία της Κεντροαριστεράς Γιάννη Μανιάτη στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ, +VIDEO)

Ήγουμενίτσα: Περιοδεία του υποψηφίου για την προεδρία της Κεντροαριστεράς Γιάννη Μανιάτη στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ, +VIDEO)
Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος για την προεδρία του νέου προοδευτικού Κινήματος της Κεντροαριστεράς Γ. Μανιάτης συνεχίζοντας την προεκλογική εκστρατεία του.
Στόχος η επικοινωνία, ο διάλογος, η ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες και με τους κοινωνικούς φορείς.
Επίσκεψη στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και τους εργαζόμενους.
Συζητήθηκαν τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε το Λιμάνι να παίξει τον Αναπτυξιακό του ρόλο ως πύλη διαμετακόμισης της χώρας στη Δυτική Ευρώπη. Συζητήθηκαν και οι προεκτάσεις υποδομών για την κρουαζιέρα και το εμπορευματικό κέντρο. 
Αναλύθηκαν τα θέματα χρηματοδότησης και πώς θα βρεθούν με τον κατάλληλο τρόπο οι πόροι ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα το 2019, προσφέροντας στην ανάπτυξη της χώρας και της Περιφέρειας της Ηπείρου.
Το λιμάνι εξυπηρετεί 1.000.000 τουρίστες, 280.000 οδηγούς και 160.000 φορτηγά κι εκτιμάται ότι σε συνδυασμό με την Εγνατία και την Ιόνια Οδό το Λιμάνι θα εξυπηρετεί το 60% της θαλάσσιας κίνησης προς Ιταλία. 
Συζητήθηκαν επίσης και τα θέματα ανάπτυξης των τουριστικών καταφυγίων για τη στήριξη του θαλάσσιου τουρισμού.
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αλέξανδρο Πάσχο
Συζητήθηκαν θέματα των εμπορικών και μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη μεταποίηση της πρωτογενούς παραγωγής και της αδικαιολόγητης εξαγωγής χωρίς τυποποίηση προϊόντων, όπως το ελαιόλαδο και τα εσπεριδοειδή. 
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στην αύξηση του τουρισμού και τις υποδομές που είναι ανάγκη να ενισχυθούν για να υπάρξει δυνατότητα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.
Επισημάνθηκαν τα προβλήματα της έλλειψης ρευστότητας και των υψηλών ασφαλιστικών και φορολογικών επιβαρύνσεων.
Συνάντηση με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γ.Λώλο
Συζητήθηκαν θέματα της πόλης και του Λιμανιού και τις λύσεις που πρέπει να προωθηθούν για την ανάπτυξη της ως Διαμετακομιστικού Κέντρου.
Επίσης, συζητήσαμε με την προϊσταμένη και τους υπαλλήλους του ΚΕΠ, μιας Μεταρρύθμισης του ΠΑΣΟΚ, για τα θέματα εξυπηρέτησης των πολιτών.
Στη Συνέντευξη Τύπου στην Ηγουμενίτσα ο κ.Μανιάτης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η Δημοκρατική Παράταξη για να εκλέξει αρχηγό, να οργανώσει σύγχρονο κόμμα και να γίνει πρωταγωνιστής των πολιτικών πραγμάτων της χώρας. 
«Στην προσπάθεια αυτή πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι πρέπει να απαντήσουμε στα προβλήματα του πολίτη και της χώρας και να βγούμε ενωμένοι και δυνατοί», τόνισε χαρακτηριστικά.
Νομαρχιακή Επιτροπή και  Συζήτηση  με μέλη και φίλους
thesprotikospalmos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Περιοδεία του υποψηφίου για την προεδρία της Κεντροαριστεράς Γιάννη Μανιάτη στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ, +VIDEO)
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 5983127091222366285
item