5 πράγματα που κάνουν ΟΛΟΙ οι άντρες όταν αγαπούν πραγματικά μια γυναίκα

5 πράγματα που κάνουν ΟΛΟΙ οι άντρες όταν αγαπούν πραγματικά μια γυναίκα
Οι μεγάλες εκδηλώσεις στοργής και αγάπης θέτουν τον πήχη ψηλά για τους άντρες και οι γυναίκες έχουν μεγάλες προσδοκίες για το πως πρέπει να εκδηλώνει την αγάπη του ένας άντρας. Αυτό σημαίνει ότι η αυθεντική εκδήλωση αγάπης συχνά περνάει απαρατήρητη και δεν εκτιμάται όπως πρέπει.

Παρακάτω σας έχουμε 8 τρόπους που ένας άντρας δείχνει στη σύντροφό του ότι την αγαπάει.

#1 – Δείχνει σεβασμό

Αυτή είναι η βάση για όλα τα υπόλοιπα. Αν ένας άντρας δεν σέβεται τη σύντροφό του, αν την αντιμετωπίζει σαν ένα αντικείμενο για να εκπληρώσει τις φαντασίες του ή να τον κάνει να νιώσει ποθητός, τότε δεν την αγαπάει. Μπορεί να δείχνει έντονο πάθος, αλλά δε την αγαπάει.

Όταν ένας άντρας αγαπάει πραγματικά τη σύντροφό του, στα μάτια του είναι ίσοι. Της μιλάει όχι σαν κάποια που πρέπει να ακολουθεί εντολές ή να υποκύπτει στη θέλησή του, αλλά ως κάποια με σεβαστές ιδέες, απόψεις και αισθήματα.

#2 – Είναι ειλικρινής

Κάποιοι άντρες υποκρίνονται και θα πούνε τα σωστά πράγματα για να κάνουν τους εαυτούς τους να φανούν «τέλειοι».

Αλλά όταν ένας άντρας αγαπάει πραγματικά μια γυναίκα, δεν θα πάει με τα «νερά της» με την πρόθεση να την ρίξει. Θα σταθεί στις αξίες του, ακόμα και αν εκείνη τον ωθεί στην αντίθετη πλευρά.

Γιατί; Επειδή ξέρει την αξία της ειλικρίνειας στη σχέση. Δε θα παραπλανήσει τη σύντροφό του, και να την απογοητεύσει μακροπρόθεσμα. Την αγαπάει, και έτσι είναι ειλικρινής μαζί της.

#3 – Θυμάται σημαντικά πράγματα

Όταν ένας άντρας αγαπάει τη σύντροφό του, θυμάται πάντα σημαντικά πράγματα για τη σύντροφό του. Ξέρει τι καφέ πίνει και ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι ή ταινία. Φυσικά, θυμάται τα γενέθλιά της και την επέτειό τους.

#4 – Προσπαθεί να γίνει καλύτερο άτομο

Η αγάπη μπορεί να δώσει το κίνητρο για μεγαλύτερες προσπάθειες και επιτυχίες. Δεν είναι ότι ένας άντρας θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει τη σύντροφό του με ψεύτικες εντυπώσεις. Απλά προσπαθεί να βάλει τα δυνατά του και να γίνει καλύτερο άτομο και ξέρει ότι η σύντροφός του αξίζει περισσότερα.

#5 – Θα παλέψει

Μέχρι ένας άντρας καταλήξει σε μια σοβαρή σχέση, θα έχει κάνει κατά μέσο όρο 6 βραχυπρόθεσμες σχέσεις. Η αλήθεια είναι, ότι δεν πάλεψε και πολύ για να τις κρατήσει. Πιθανόν δεν σκέφτηκε καν να διορθώσει τα λάθη του.

Η μοναδική γυναίκα που ένας άντρας θα παλέψει για εκείνη είναι αυτή που αγαπάει. Ξέρει ότι η αληθινή αγάπη δεν αντικαθίσταται εύκολα. Ξέρει ότι αν αφήσει την αγάπη της ζωής του να φύγει, μπορεί να μη βρει ποτέ μια τέτοια γυναίκα ξανά. Και έτσι μάχεται να την κρατήσει.

stroumfaki.gr

epirusblog.gr
5 of 5
5 πράγματα που κάνουν ΟΛΟΙ οι άντρες όταν αγαπούν πραγματικά μια γυναίκα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6748854365353218742
item