Ρουβάς - Πάολα - Τάμτα: Ξεσήκωσαν τη νύχτα της Αθήνας

Ρουβάς - Πάολα - Τάμτα: Ξεσήκωσαν τη νύχτα της Αθήνας
Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά, της Πάολας και της Τάμτας, που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εδώ και πολλούς μήνες! 

Από νωρίς πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Κέντρο Αθηνών διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, μια μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη ρυθμό, κέφι, ενέργεια!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, απογείωσε το κατάμεστο Κέντρο Αθηνών με τις διαχρονικές του επιτυχίες, τη σπάνια δύναμη της σκηνικής του παρουσίας και τις μουσικές εκπλήξεις ανατρέποντας για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης!
























Η μοναδική λαϊκή ερμηνεύτρια, Πάολα, ξεσήκωσε το φανατικό κοινό της στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της ερμηνεύοντας για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα μεγάλη της επιτυχία «Θυμός».

Η Τάμτα, το λαμπερό fashion icon, με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες και τις  ιδιαίτερες εμφανίσεις χάρισε ξεχωριστές στιγμές με τραγούδια της κι εμπνευσμένες διασκευές.

Ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Κουφός με τα χορευτικά super hits ανέβασε τη διάθεση στα ύψη, ενώ το νέο ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής, Τάνια Μπρεάζου, ενθουσίασε με τις ερμηνείες της επί σκηνής!




































Ο ξεχωριστός Αντώνης Ντόμινος με το μουσικοθεατρικό performance του και η Κασσιανή με τις σπάνιες φωνητικές ικανότητες απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Οι συμπράξεις των καλλιτεχνών στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών κέρδισαν τις εντυπώσεις με αποκορύφωμα της βραδιάς το ντουέτο του Σάκη Ρουβά με την Πάολα για πρώτη φορά που προσέφερε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!




epirusblog.gr
5 of 5
Ρουβάς - Πάολα - Τάμτα: Ξεσήκωσαν τη νύχτα της Αθήνας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2846913812017292337
item