Βελούδινο «διαζύγιο» για Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκο Ευαγγελάτο! Το «αντίο» και το μυστικό ραντεβού!

Βελούδινο «διαζύγιο» για Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκο Ευαγγελάτο! Το «αντίο» και το μυστικό ραντεβού!

Κατά καιρούς κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για εντάσεις στο ζευγάρι και πολλοί μιλούσαν ακόμα και για διαζύγιο. 
Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος παραμένουν μαζί και ενωμένοι, ακόμα και στον επαγγελματικό στίβο. 
Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Τατιάνα Στεφανίδουακολούθησε τον Νίκο Ευαγγελάτο αφήνοντας σίγουρες δουλειές (Tempo), και άλλες που ο Ευαγγελάτος ακολούθησε τη Στεφανίδου (Epsilon).
0306_nikos_evagelatos_tatiana_stefanidoy_242016Πλέον και ύστερα από τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, όπου το Epsilon έμεινε εκτός αδειότησης, τα φώτα στρέφονται στο ισχυρό ζευγάρι του σταθμού. 
Η Τατιάνα τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει αναμφισβήτητα το «δυνατό χαρτί» του καναλιου΄, αφού σε μια δύσκολη ζώνη καταφέρνει και βγαίνει νικήτρια με μια αξιολόγηση και καλοδουλεμένη εκπομπή. 
Ο σταθμός όμως δεν πήρε άδεια και καμία από τις πιθανές συνεργασίες με τους υπερθεματιστές δεν φαίνεται να έχει ευοδωθεί.  
Έτσι η Τατιάνα και ο Νίκος, που είναι επαγγελματίες και προτιμούν να παίζουν στην Α’ Εθνική, ξεκίνησαν συναντήσεις προκειμένου να συνεχίσουν το τηλεοπτικό τους μέλλον σε κάποιο από τα αδειοδοτημένα κανάλια, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao.
Το Σαββατοκύριακο λοιπόν που μας πέρασε το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού που έχει πάρει άδεια. 
Σε ό,τι αφορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τα πράγματα είναι εύκολα, μια και μπορεί να μεταφερθεί σύσσωμη και με τον ίδιο τίτλο, ενώ για τον Νίκο Ευαγγελάτο η συζήτη επικεντρώθηκε σε εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή και όχι καθημερινή και φυσικά όχι σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κάτι που ήθελε πολύ ο ίδιος. 
Τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις και τόσο η Στεφανίδου όσο και ο Ευαγγελάτος το μόνο που επιθυμούν είναι αυτό το διαζύγιο με τον Epsilon να είναι…βελούδινο, καθώς ο σταθμός έχει στηρίξει με κάθε τρόπο του ίδιους και η συνεργασία τους είναι άψογη!
Youweekly.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Βελούδινο «διαζύγιο» για Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκο Ευαγγελάτο! Το «αντίο» και το μυστικό ραντεβού!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5040340191553621496
item