Γωγώ Μαστροκώστα: Δίπλα στη Δέσποινα Βανδή σε κάθε της βήμα! Γωγώ Μαστροκώστα: Δίπλα στη Δέσποινα Βανδή σε κάθε της βήμα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γωγώ Μαστροκώστα: Δίπλα στη Δέσποινα Βανδή σε κάθε της βήμα!

Γωγώ Μαστροκώστα: Δίπλα στη Δέσποινα Βανδή σε κάθε της βήμα!Αυτή η φιλία μετράει χρόνια. Κι όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δυνατή. 

Η Δέσποινα Βανδή και η Γωγώ Μαστροκώστα είναι πια κολλητές! Έχουν πολλά κοινά ενδιαφέρονται και αυτό της έχει δέσει από την πρώτη στιγμή.

Δεν μας έκανε εντύπωση όταν είδαμε τη Γωγώ να βρίσκεται στις κερκίδες τουMadwalk 2016 για να στηρίξει τη φίλη της. 

Η Δέσποινα ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς και είχε ανάγκη από θετική ενέργεια από τα αγαπημένα της πρόσωπα για να ολοκληρώσει το έργο που ανέλαβε.
Και το έκανε με απόλυτη επιτυχία παρά τις “άτυχες” στιγμές. Και είχε μια ανάσα από τη σκηνή την καλή της φίλη να την ενθαρρύνει είτε με το χειροκρότημά της είτε με το χαμόγελό τηςΆλλωστε ένα ακόμα κοινό στοιχείο τους είναι και η αγάπη για τη μόδα. Οι δύο γυναίκες έχουν δημιουργήσει η καθεμιά δική της συλλογή με ρούχα κι έτσι έχουν πολλά πράγματα να συζητήσουν και απόψεις να ανταλλάξουν.

Ένα ακόμα κοινό είναι η πειθαρχία τη σωματική τους υγεία και η συστηματική προπόνηση την οποία μάλιστα πολλές φορές κάνουν μαζί. Συναντιούνται στο ίδιο γυμναστήριο στη Γλυφάδα και κάνουν εντατικές ασκήσεις pilates, yoga και TRX.Πολλές φορές όμως επιλέγουν να πάνε για τρέξιμο στην παραλία ή να βγουν για ποδήλατο και skate με τα παιδιά τους.
Η φιλία τους έχει κάνει και τα υπόλοιπα μέλη των οικογένειών τους να κάνουν παρέ αμεταξύ τους και δεν λείπουν από το πρόγραμμα και οι ομαδικές εξορμήσεις.

Το σίγουρο είναι πάντως πως έχει βρει η μια στην άλλη ένα δυνατό στήριγμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που της βλέπουμε αχώριστες σε σημαντικές στιγμές της ζωής αλλά και της καριέρας της καθεμιάς. 

tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Αυτή η φιλία μετράει χρόνια. Κι όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δυνατή.  Η  Δέσποινα Βανδή  και η  Γωγώ Μαστροκώστα  είναι πια...
Γωγώ Μαστροκώστα: Δίπλα στη Δέσποινα Βανδή σε κάθε της βήμα!
epirusblog.gr
5 of 5
Αυτή η φιλία μετράει χρόνια. Κι όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δυνατή.  Η  Δέσποινα Βανδή  και η  Γωγώ Μαστροκώστα  είναι πια...
show biz 139272302123182470
Σχόλια
item