Amal Allamudin: Η δικηγόρος που... τύλιξε τον ορκισμένο εργένη!

Amal Allamudin: Η δικηγόρος που... τύλιξε τον ορκισμένο εργένη!-Ποια είναι η 36χρονη Λιβανέζα αρραβωνιαστικιά του George Clooney -Η εξυπνάδα της, η λαμπρή δικηγορική της πορεία και η εμφάνιση της φάνηκαν να ήταν ο συνδυασμός που ... «σκοτώνει», για τον 52χρονο ηθοποιό-Θεωρείται η πιο καλόγουστη δικηγόρος του Λονδίνου

Την λένε Amal Alamuddin, γεννήθηκε στο Λίβανο, έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο
της Οξφόρδης και στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και είναι γνωστή ως η υπερασπίστρια του Julian Assange και της Yulia Timochenko. 


Η 36χρονη δικηγόρος είναι πάρα πολύ έξυπνη, πάρα πολύ μορφωμένη και είναι μια γυναίκα η οποία “παθιάζεται” με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Amal Alamuddin ειδικεύεται στις υποθέσεις διεθνούς δικαίου, στα ανθρώπινα δικαιώματα, στις απελάσεις και σε υποθέσεις που αφορούν εγκλήματα εθνικοτήτων. 

Έχει αντιπροσωπεύσει πελάτες στο Διεθνές Δικαστήριο και στο Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και σε δεκάδες υποθέσεις σε δικαστήρια των ΗΠΑ και της Βρετανίας.


Είναι επίσης σύμβουλος κυβερνήσεων σε θέματα διεθνούς δικαίου και μέλος επιτροπών των Ηνωμένων Εθνών, συμπεριλαμβανόμενης της επιτροπής συμβούλων του Κόφι Ανάν στη Συρία. 
Οι πιο γνωστές της υποθέσεις πέραν της εκπροσώπησης του Assange, είναι οι εξής:

Καμπότζη εναντίον Ταυλάνδης : σε σχέση με τον διάσημο ναό Preah Vihear στο Δικαστήριο της Χάγης
Γιούλια Τιμοτσένκο εναντίον Ουκρανίας: Δικηγόρος της Τιμοσένκο (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Στρασβούργο)
Σουηδία εναντίον Julian Assange:  Δικηγόρος του Assange
Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον Μιλόσεβιτς: Βοηθός του Δικαστή Patrick Robinson, που ηγήθηκε της δίκης εναντίον των εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας με κατηγορούμενο τον Μιλόσεβιτς


Έχει γράψει βιβλία, έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο SOAS του Λονδίνου και έχει δώσει διαλέξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα παντού. 

Είναι προφανές ότι η αρραβωνιαστικιά του George, είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα, που έχει ήδη καταφέρει μια εντυπωσιακή καριέρα στα 36 της και φυσικά ο George Clooney που εμπλέκεται συνεχώς με φιλανθρωπικές οργανώσεις και φλέγοντα πολιτικά ζητήματα, ήταν λογικό να εντυπωσιαστεί από αυτή τη γυναίκα τόσο... ώστε να τη ζητήσει σε γάμο. 


Η Amal, μιλάει άπταιστα Γαλλικά και Αραβικά αλλά μιλάει και την... γλώσσα της μόδας καθώς θεωρείται η πιο καλόγουστη δικηγόρος του Λονδίνου, η οποία μάλιστα ανακηρύχθηκε και η πιο πολύφερνη νύφη στον κλάδο, σύμφωνα με δικηγορικό περιοδικό της πόλης. 


Πανέξυπνη, διάσημη στον κλάδο της, υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλόγουστη, όμορφη και με εξωτικό background. Φαίνεται ότι η Amal, έχει όλο το... πακέτο που ζητούσε ο πολύ απαιτητικός Clooney, που ως τώρα κυκλοφορούσε με αδιάφορες έως και μπανάλ starlets. 












epirusblog.gr
5 of 5
-Ποια είναι η 36χρονη Λιβανέζα αρραβωνιαστικιά του George Clooney -Η εξυπνάδα της, η λαμπρή δικηγορική της πορεία και η εμφάνιση της φάνηκα...
Amal Allamudin: Η δικηγόρος που... τύλιξε τον ορκισμένο εργένη!
epirusblog.gr
5 of 5
-Ποια είναι η 36χρονη Λιβανέζα αρραβωνιαστικιά του George Clooney -Η εξυπνάδα της, η λαμπρή δικηγορική της πορεία και η εμφάνιση της φάνηκα...
show biz 5512774246307896235
item