Άρτα: Ολοκλήρωση εργασιών ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Μ. Πατσαλιά και Λουριώτη

Άρτα: Ολοκλήρωση εργασιών ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Μ. Πατσαλιά και ΛουριώτηΑπό το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αρταίων ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Μ. Πατσαλιά και Λουριώτη, που πρόσφατα διανοίχτηκαν. 
Παράλληλα την περίοδο αυτή στο Δήμο Αρταίων εκτελούνται έργα φωταγώγησης στην περιοχή ανάπλασης του Τριγώνου καθώς και στην πλατεία και στην παιδική χαρά που κατασκευάζονται στην ίδια περιοχή. 
Φωταγώγηση προβλέπεται και στον υποκατασκευή δρόμο εισόδου στην Τ.Κ. Ροδαυγής ο οποίος και θα πλακοστρωθεί καθώς και στις δημοτικές οδούς που θα πεζοδρομηθούν στην Τ.Κ. Αμπελίων....
Δυο ακόμη σημαντικά έργα τα οποία προβλέπουνται και βρίσκονται στην φάση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση είναι η αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων στο κέντρο της πόλης με νέα φωτιστικά σώματα τύπου LED καθώς και η κατασκευή νέου σύγχρονου δικτύου ηλεκτροφωτισμού LED στην περιφερειακή οδό.
Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού κ. Κέφης Δημήτριος  για την εξέλιξη των εργασιών μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:
«Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας, πρώτο μέλημα μας είναι η αντικατάσταση όλων των ενεργοβόρων λαμπτήρων με λάμπες νέας τεχνολογίας που και καλύτερο φωτισμό προσφέρουν και πιο οικονομικές είναι, ενέργεια που πέραν των άλλων στις σημερινές οικονομικές συνθήκες είναι πέρα για πέρα επιβεβλημένη. 
Σύντομα μάλιστα θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε και την νέα μελέτη η οποία θα αποτυπώνει το υπάρχων δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αρταίων, θα προτείνει τρόπους βελτίωσης του καθώς και τις πηγές εξασφάλισης της χρηματοδότησής του.
Ένα σημαντικό έργο προς την κατεύθυνση αυτή το οποίο θα λειτουργήσει και πιλοτικά θα είναι η αντικατάσταση του φωτισμού της οδού Κομμένου με νέους ιστούς αλλά και φωτιστικά νέας τεχνολογίας τύπου LED τα οποία θα τοποθετηθούν μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στην περιοχή.

Ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στο κέντρο της πόλης και την περιφερειακή οδό έτσι ώστε να έχουμε ένα συνολικό αποτέλεσμα.»
epirusblog.gr
5 of 5
Από το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αρταίων ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Μ. Πατσαλιά και Λουρ...
Άρτα: Ολοκλήρωση εργασιών ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Μ. Πατσαλιά και Λουριώτη
epirusblog.gr
5 of 5
Από το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αρταίων ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Μ. Πατσαλιά και Λουρ...
Ήπειρος 7803792226755210730
item