GNTM: Τα δάκρυα της Κέισι, η κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας και η γοητευτική μητέρα της Χαράς [video]

GNTM: Τα δάκρυα της Κέισι, η κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας και η γοητευτική μητέρα της Χαράς [video] | tlife.gr
Στη χθεσινή δοκιμασία επιβράβευσης του GNTM τα κορίτσια κλήθηκαν να βγάλουν πορτραίτα με συναίσθημα και λάμψη, στα πλαίσια καμπάνιας μεγάλου brand ομορφιάς. Στη λήψη όμως δεν ήταν μόνες, αλλά είχε παρτενέρ τις μαμάδες και τις αδελφές τους.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκίνηση δεν έλειψε από καμία… συνάντηση παίκτριας με το αγαπημένο της πρόσωπα. 
Άλλες διαγωνιζόμενες ξέσπασαν σε λυγμούς και άλλα σε γέλια αμηχανίας. Το σίγουρο είναι πώς όλα τα επίδοξα μοντέλα «ρούφηξαν» από τους συγγενείς την ενέργεια που χρειάζονται για να κυνηγήσουν το όνειρό τους μέχρι τον τελικό.
Την πιο έντονη αντίδραση είχε η Κείσι Μίζιου, η οποία όταν είδε την μητέρα της να μπαίνει στο σετ έβαλε τα κλάματα και δεν μπορούσε να ηρεμήσει από την συγκίνηση. 
«Η μαμά μου μου έχει λείψει πάρα πολύ. Είναι η φίλη μου, η μαμά μου, η κολλητή μου, η δύναμή μου. Έχουμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση μεταξύ μας…» , είπε η μελαχρινή καλλονή μιλώντας στην κάμερα του reality μόδας.
Ακόμα, είδαμε για πρώτη φορά την αδερφή της Μαρίας, την Αδαμαντία, η οποία είναι τραγουδίστρια και κατάφερε να συγκινήσει τόσο την ίδια την Μαρία και τις συμπαίκτριες της, όσο και τις Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί με το τραγούδι της.
Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε και η αδερφή της Κωνσταντίνας, η Ειρήνη, η οποία είναι πραγματικά πανέμορφη. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μάλιστα, τη ρώτησε γιατί δε δήλωσε κι εκείνη συμμετοχή στο GNTM
Η μεγάλη αδερφή της Κωνσταντίνας απάντησε πως πλέον είναι… μαμά, αλλά στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ, κάνοντας τη Ζενεβιέβ Μαζαρί τόσο έξαλλη που σηκώθηκε να φύγει.
Δες το βίντεο που ακολουθεί:

epirusblog.gr
5 of 5
GNTM: Τα δάκρυα της Κέισι, η κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας και η γοητευτική μητέρα της Χαράς [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8317692328501026034
item