Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ»! [pics]

Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ»! [pics] | tlife.gr
Με κεντρικό σύνθημα «30 of Years of Love», το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το πιο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της πόλης για τα Χριστούγεννα του 2019. Χθες, Τρίτη 3 και σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο «SEMIRAMIS» στο Κεφαλάρι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Μοναδικά δώρα, πρωτότυπα στολίδια, λαχταριστές λιχουδιές, χειροποίητες δημιουργίες, βιβλία, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους όσους παρευρεθούν, προκειμένου να μπουν στο εορταστικό κλίμα, χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ». 
Μάλιστα, όπως κάθε χρόνο, από το Bazaar δεν θα λείπει και το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2020, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στα 30 χρόνια αγάπης και προσφοράς του Σωματείου, ενώ, όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.
Στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου. 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη. Μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρια φόρεσε τα καλά της και έφυγε από τα στούντιο του Alpha με προορισμό το γνωστό ξενοδοχείο.
Λίγο μετά τις 16:00, λοιπόν, έκανε την εμφάνισή της και, όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα φλας άστραψαν πάνω της. 
Κατά την αποβίβασή της από το μαύρο τζιπ της, η Ελένη μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού με το total black look της έδειχνε όμορφη και λαμπερή.
Το mini pencil φόρεμα που επέλεξε αναδείκνυε άψογα την αξιοζήλευτη σιλουέτα της, ενώ άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια. 
Χαμογελαστή και ευδιάθετη, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους υπεύθυνους του Bazaar, ενώ έκανε και κάποιες αγορές ενισχύοντας τον σκοπό του.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ»! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8224286230410586415
item