Αναγνωρίζεις την 13χρονη μπαλαρίνα; Είναι διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός

Αναγνωρίζεις την 13χρονη μπαλαρίνα; Είναι διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός | tlife.gr
Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, αλλά αγαπά πολύ την Ελλάδα και την επισκέπτεται πάντα την περίοδο των γιορτών.
Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της Βασούλας στους πρώτους κύκλους της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». 
Η όμορφη ηθοποιός έφυγε για το Λος Άντζελες κάνοντας τα πρώτα της βήματα για διεθνή καριέρα και συνεχίζει να μένει στην Αμερική και να κυνηγά το όνειρό της.
Εκτός, όμως, από την υποκριτική, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είχε και μια άλλη μεγάλη αγάπη… το μπαλέτο. Από μικρή, η γνωστή ηθοποιός έκανε μαθήματα μπαλέτου και αγαπούσε το χορό. 
Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Ιnstagram, φωτογραφίες της ως μπαλαρίνα σε ηλικία 11 και 13ων χρόνων και ήταν αγνώριστη.
Η Ιωάννα ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της και τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων ήταν πολλά. «Παρασκευή και 13 και να μια φωτογραφία μου ως μπαλαρίνα στα 13 μου», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
Εσένα πώς σου φαίνεται;
epirusblog.gr
5 of 5
Αναγνωρίζεις την 13χρονη μπαλαρίνα; Είναι διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9079970760875241536
item