Μαρία Σάκκαρη: Πρωινή βόλτα για αγορές στο Κολωνάκι παρέα με την μητέρα της! [pics]

Μαρία Σάκκαρη: Πρωινή βόλτα για αγορές στο Κολωνάκι παρέα με την μητέρα της! [pics] | tlife.gr
Τελικά, τόσο η ομορφιά όσο και το ταλέντο και η μαχητικότητα είναι θέμα DNA. Στην περίπτωση της Αγγελικής Κανελλοπούλου και της κόρης της, Μαρίας Σάκκαρη, το τένις αποδείχτηκε «κληρονομικό χάρισμα», που πέρασε σε τρεις γενιές: Τον παππού Δημήτρη, τη μαμά Αγγελική και την κόρη Μαρία.
Η Μαρία Σάκκαρη, αν και είναι μόλις 24 χρονών, έχει παίξει με κορυφαίες τενίστριες παγκοσμίως στις πολλές διοργανώσεις στις οποίες έχει ήδη λάβει μέρος και θεωρείται η δεύτερη πιο σπουδαία τενίστρια που εκπροσώπησε ποτέ τη χώρα μας.
Προερχόμενη, λοιπόν, από μια θρυλική οικογένεια του αθλητισμού που έχει προσφέρει στη χώρα μας πολλές επιτυχίες, η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται πια στο Νο. 31 της παγκόσμιας κατάστασης, ανεβαίνοντας συνεχώς και ψηλότερα.
Μητέρα και κόρη πέρα από την κοινή αγάπη για το τένις φαίνεται να μοιράζονται και άλλα ενδιαφέροντα και τρόπους χαλάρωσης και διασκέδασης. 
Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δύο γυναίκες σε πρωινή βόλτα τους στο Κολωνάκι. 
Ντυμένες casual και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έκαναν τις αγορές τους από τα καταστήματα της περιοχής σαν δύο καλές φίλες και έδειχναν να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Σάκκαρη: Πρωινή βόλτα για αγορές στο Κολωνάκι παρέα με την μητέρα της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 30234750843023232
item