Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Βραδινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Βραδινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας! [pics] | tlife.gr
Το συναρπαστικό αριστούργημα της Άγκαθα Κρίστι «10 Μικροί Νέγροι» , το πιο πολυδιαβασμένο αστυνομικό μυθιστόρημα όλων των εποχών, ανεβαίνει στον ΝΕΟ Ακάδημο, υπό την σκηνοθετική ματιά της Ρέινας Σ. Εσκενάζυ, σε μια μεγάλη παραγωγή, με All Star Cast.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Αγγέλου, Παύλος ΕυαγγελόπουλοςΒασίλης ΕυταξόπουλοςΆρης Λεμπεσόπουλος, Νικόλας Μπράβος, Γωγώ ΜπρέμπουΠολυξένη Μυλωνά, Δημήτρης Ραφαήλος, Φίλιππος Σοφιανός και Τζούλι Τσόλκα.
Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» και να καταχειροκροτεί τους πρωταγωνιστές επί σκηνής. 
Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλος, σε μια κοινή επίσημη εμφάνιση μετά από καιρό.
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι full in love και διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, με τον γιο τους, Μάξιμο, να μονοπωλεί την καθημερινότητά τους και να τους έχει πάρει τα μυαλά. 
Μπορεί το ζευγάρι να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί με τον μικρό του πρίγκιπα, ωστόσο, όταν μπορεί ξεκλέβει λίγο χρόνο για τη σχέση του, όπως ένα μικρό ταξίδι ή μια βραδινή έξοδο αυτή τη φορά.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Βραδινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6569887023561476208
item