Σάσα Σταμάτη: Στην Γλυφάδα με casual chic look! Η ανιδιοτελής πράξη που δεν έμαθε κανείς [pics]

Σάσα Σταμάτη: Στην Γλυφάδα με casual chic look! Η ανιδιοτελής πράξη που δεν έμαθε κανείς [pics] | tlife.gr
Μετά την απουσία λίγων μηνών από την τηλεόραση, η Σάσα Σταμάτη ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. 
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο κανάλι One του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν τη Σάσα να αναλαμβάνει την late night ζώνη του σταθμού. 
Μπορεί στην αρχή να είχε ακουστεί πως πρόκειται να αναλάβει την πρωινή ζώνη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, τελικά η εκπομπή που θα αναλάβει θα είναι βραδινή.
Λίγο πριν απολαύσουμε ξανά τις μοναδικές τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Σάσα Σταμάτη σε μία από τις βόλτες της στην Γλυφάδα. 
Γι’ ακόμη μια φορά, η γνωστή παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το άψογο street style look της. Η Σάσα μας έχει συνηθίσει σε stylish εμφανίσεις και ακόμη και στην καθημερινή της βόλτα δεν έκανε καμία εξαίρεση!
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των αγορών της στα νότια προάστια, η Σάσα Σταμάτη συνάντησε μια πλανόδια πωλήτρια με καλαμπόκια, η οποία, όπως μάθαμε… αποκάλυψε στη δημοσιογράφο πως οι δουλειές δεν πάνε καθόλου καλά. 
Η Σάσα φυσικά θέλησε να τη βοηθήσει και αγόρασε απ’ εκείνη ένα καλαμπόκι για να της κάνει… σεφτέ! Αφού συνομίλησε λίγο μαζί της, στη συνέχεια απόλαυσε το μεσημεριανό snack της!
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Σάσα Σταμάτη: Στην Γλυφάδα με casual chic look! Η ανιδιοτελής πράξη που δεν έμαθε κανείς [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3943447416325223893
item