'Αρτα: Πτώσεις δέντρων από την κακοκαιρία στο Πέτα


'Αρτα: Πτώσεις δέντρων από την κακοκαιρία στο Πέτα
Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η χθεσινή βραδιά, αυτή της Πέμπτης 28/11 προς το ξημέρωμα της Παρασκευής για την ευρύτερη περιοχή της Άρτας, λόγο της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε το Νομό.

Στο Πέτα, σημειώθηκαν πολλές πτώσεις δέντρων με αποκορύφωμα στον παλιό δρόμο Πέτα – Άρτα όπου ξεριζώθηκαν πάνω από δέκα μεγάλα δέντρα, με αποτέλεσμα να πέσουν στο οδόστρωμα και να κλείσει ο δρόμος για αρκετές ώρες.

Τα συνεργεία του Δήμου Νικολάου Σκουφά, υπό την επίβλεψη του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βαγγέλη Ροβίνα, εργάζονται ακατάπαυστα ήδη από το πρώτο φώς της ημέρας, για την απομάκρυνση των δέντρων, ώστε να παραδοθεί ο δρόμος και πάλι στην κυκλοφορία.

Αυτό θα συμβεί λογικά μέχρι το απόγευμα καθώς κρίθηκε σκόπιμο, λόγο της διάβρωσης του εδάφους, να κοπούν και ορισμένα δέντρα που για την ώρα στέκονται στη θέση τους, αλλά είναι έτοιμα να πέσουν από δυνατούς ανέμους ή με τις επόμενες βροχές.

Οι οδηγοί καλούνται προς το παρόν να αποφεύγουν τη συγκεκριμένη διαδρομή έως ότου κριθεί πως ο δρόμος είναι ασφαλής για τη διέλευσή τους.
epirusblog.gr
5 of 5
'Αρτα: Πτώσεις δέντρων από την κακοκαιρία στο Πέτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8167586007389146373
item