Τζώρτζια Γεωργίου: «Όταν κόπηκε η Ελληνοφρένεια με συντηρούσαν για δύο μήνες οι γονείς μου»

Τζώρτζια Γεωργίου: «Όταν κόπηκε η Ελληνοφρένεια με συντηρούσαν για δύο μήνες οι γονείς μου» | tlife.gr
Η Τζώρτζια Γεωργίου είναι από τις γυναίκες που σίγουρα οι φίλοι της θα τη συμβούλευαν να ασχοληθεί με την τηλεόραση, αν δεν το είχε πράξει από μόνη της. 
Όπως παραδέχεται, αυτό ήταν ένα από τα παιδικά της όνειρα, που σπάνια επικοινωνούσε.  Η συνεργασία της με τον Alpha κράτησε τριάμισι χρόνια, μέχρι που ένα βράδυ ενημερώθηκε, χωρίς προειδοποίηση, για το κόψιμο της εκπομπής.
«Έμεινα δύο μήνες εκτός, κοιτούσα το ταβάνι και με συντηρούσαν οι γονείς μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν είχα κάτι άλλο να με κρατάει στην Ελλάδα πέρα από τη δουλειά. Σκεφτόμουν να τα μαζέψω όλα και να επιστρέψω στην Κύπρο. 
Εννοείται ότι πήρα τηλέφωνο όλους τους γνωστούς για να δηλώσω διαθεσιμότητα. Λίγο καιρό μετά, χτύπησε το τηλέφωνό μου από τον ΣΚΑΪ και πέρασα από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, τοOοh La La!» αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.
Στον ΣΚΑΪ παρέμεινε την πρώτη σεζόν της εκπομπής, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκε στην πρωινή παρέα του Star ως μέλος της ομάδας της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής Στη Φωλιά των ΚουΚου.
Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο περιοδικό People
epirusblog.gr
5 of 5
Τζώρτζια Γεωργίου: «Όταν κόπηκε η Ελληνοφρένεια με συντηρούσαν για δύο μήνες οι γονείς μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1174068191090770070
item