Πρέβεζα: «Ταξίδι στην παλαιοχριστιανική Νικόπολη»

Πρέβεζα: «Ταξίδι στην παλαιοχριστιανική Νικόπολη»
H Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας το τρέχον σχολικό έτος θα εκπονήσει Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι στην παλαιοχριστιανική Νικόπολη» θα υλοποιήσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας το τρέχον σχολικό έτος. 

Στο εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου θα παρουσιαστούν τα ψηφιδωτά της Νικόπολης και η ναοδομία της περιοχής. 

Είναι κατάλληλο για παιδιά όλων των τάξεων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και περιλαμβάνει ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης και το μουσείο (ανάλογα με το θέμα), παιχνίδια, ζωγραφικές δραστηριότητες και βιωματική προσέγγιση. 

Η παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα γίνεται κάθε Τετάρτη, κατόπιν συνεννοήσεως με αρμοδίους υπαλλήλους της Υπηρεσίας και συγκεκριμένα με τους Αθ. Μουστάκη και Ε. Κατσαρού, τις πρωινές ώρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2682089890. 


Σχεδιασμός και Υπεύθυνη Προγράμματος: Ε. Σαλταγιάννη (αρχαιολόγος). Συμμετέχοντες: Ε. Σαλταγιάννη, Δ. Καρβελάς, Ε. Κλειδάς, Ε. Κολοβού, Α. Μουστάκης, Ε.Κατσαρού



epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: «Ταξίδι στην παλαιοχριστιανική Νικόπολη»
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 268065341434692924
item