Γιάννενα: ΟΚΠΑΠΑ - «Ημέρα Αγάπης» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Γιάννενα: ΟΚΠΑΠΑ - «Ημέρα Αγάπης» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Σήμερα η ετήσια εκδήλωση του Οργανισμού, στο Πνευματικό Κέντρο 
Την ετήσια εκδήλωση, γνωστή ως «Ημέρα Αγάπης» διοργανώνει σήμερα Τετάρτη στο Πνευματικό Κέντρο ο ΟΚΠΑΠΑ, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα καθώς και ό,τι θέλει να προσφέρει κάθε πολίτης ή φορέας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 
Από το 2011 μέχρι και σήμερα συνολικά 2.500 οικογένειες είναι ωφελούμενες από τον ΟΚΠΑΠΑ, με 6.500 άτομα να είναι τα μέλη τους που έχουν δεχθεί τις παροχές του Παντοπωλείου.
Η σημερινή εκδήλωση ξεκινά το απόγευμα όπου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προσέρχονται στο Πνευματικό Κέντρο προσφέροντας ό,τι επιθυμούν, ενώ στις 19.00 θα ξεκινήσει η θεατρική παράσταση «Ποια Ελένη;» από την Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της «Ημέρας Αγάπης» ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων συγκεντρώνοντας χρήματα από τα μέλη του προχώρησε στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, τα οποία παρέδωσε χθες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Θερμές ευχαριστίες προς τον Σύλλογο και τα μέλη του εξέφρασε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου, ενώ ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να συμμετέχουν στην «Ημέρα Αγάπης» απηύθυναν τόσο η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μαρία Νάκα όσο και η Πολυνίκη Χουλιάρα, μέλος της ΘΕ.Ο.ΡΑ.
«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας», καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.
Καλούμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, την Εκκλησία, και τις επιχειρήσεις του τόπου μας να προσφέρουν ότι μπορούν «για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης», αναφέρεται σε κάλεσμα του πρόεδρου του ΟΚΠΑΠΑ.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΟΚΠΑΠΑ - «Ημέρα Αγάπης» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7396243250522062169
item