Σίσσυ Φειδά: Με άψογο στιλ την έναρξη της AXDW! [pics]

Σίσσυ Φειδά: Με άψογο στιλ την έναρξη της AXDW! [pics] | tlife.gr
Η Σίσσυ Φειδά εκτός από μία άψογη επαγγελματίας στον χώρο της διακόσμησης, αποτελεί και μία πολύ αφοσιωμένη και τρυφερή μητέρα.
Η κόρη της, Διώνη ήρθε στον κόσμο πριν περίπου τριάμισι χρόνια και άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο! Μαμά και κόρη είναι απόλυτα δεμένες με την γνωστή interion designer σπάνια να την αποχωρίζεται.
Το βράδυ της Πέμπτης, η Σίσσυ Φειδά έδωσε το παρών στην έναρξη της 26ης Athens Exclusive Design Week στο Ζάππειο, προκειμένου να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας της ταλαντούχας σχεδιάστριας Olga Karaververis. 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο Ζάππειο και απαθανάτισε την γνωστή διακοσμήτρια μετά το τέλος του catwalk. Φορώντας μια πλισέ μαύρη φούσα, λευκό τοπ και γόβες και ένα κατακόκκινο σακάκι πόζαρε χαμογελαστή στο φακό.
Η Olga Karaververis ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στη μαγική Νέα Υόρκη με μια συλλογή εμπνευσμένη από τη μητροπολιτικη της αύρα και ένα special live performance από τον ταλαντούχο Αντώνη Δόμινο σε μια μοναδική εμφάνιση. 
Τα maxi και midi φορέματα, τα βελούδινα σακάκια, οι παγιέτες και τα βολάν είναι κυρίαρχα στοιχεία της νέας της συλλογής. Οι χρυσές λεπτομέρειες και τα έντονα χρώματα έδωσαν ιδιαίτερη λάμψη στην επίδειξη.
Δες φωτογραφίες:
 
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Σίσσυ Φειδά: Με άψογο στιλ την έναρξη της AXDW! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3963138573375946461
item