Άμστερνταμ: Τα 6+1 κορυφαία μπαρ της πόλης!

Άμστερνταμ μπαρ
Όταν φτάνει κανείς στο Άμστερνταμ, ένα από τα πρώτα πράγματα που αναζητά να κάνει είναι να πιει ένα ωραίο δροσερό ποτό. Συγκριτικά με άλλες πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης, τα μπαρ στο Άμστερνταμ βρίσκονται σε άλλο επίπεδο.
Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού η ολλανδική πρωτεύουσα είναι μια ολοζώντανη πόλη, ιδανική για όσους αναζητούν διασκέδαση, καλό φαγητό, γραφικές γειτονιές, ιστορία και πολιτισμό. 
Το Άμστερνταμ διαθέτει μπαρ σε κάθε μέγεθος και στυλ και για κάθε γούστο. 
Εμείς έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα κορυφαία μπαρ στο Άμστερνταμ για να πιείτε τα καλύτερα ποτά όταν επισκεφτείτε την υπέροχη αυτή πόλη.

De Drie FleschjesDe Drie Fleschjes, Ολλανδία μπαρ

Περνώντας το κατώφλι αυτού του μπαρ θα κάνετε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, με το απόλυτο highlight να είναι το Jenever (ολλανδικό τζιν). 
Το προσωπικό, ωστόσο, είναι αυτό που κάνει το μέρος αυτό ξεχωριστό, σε συνδυασμό με την αίσθηση ότι οι τοίχοι είναι έτοιμοι να μιλήσουν και να αφηγηθούν παλιές ιστορίες.

The Pulitzer Hotel BarCafe Schuim, Άμστερνταμ μπαρ

To στυλάτο μπαρ του ξενοδοχείου ειδικεύεται σε υψηλού επιπέδου κοκτέιλ, ενώ τα ποτά παρασκευάζονται με ιατρική ακρίβεια. 
Το μπαρ ανακαινίστηκε ριζικά το 2016 και είναι πάντα γεμάτο, επομένως σχεδιάστε την επίσκεψή σας εγκαίρως και ελάτε από νωρίς.

Tunes BarTunes Bar, Ολλανδία μπαρ

Παραγγείλτε ένα τζιν τόνικ, ή οποιοδήποτε κοκτέιλ με τζιν επιθυμείτε σε αυτό το μπαρ στο ξενοδοχείου Conservatorium στην Πλατεία Μουσείου. 
Παρόλο που το τζιν είναι το δυνατό του σημείο, το μπαρ διαθέτει ποτά για κάθε γούστο και είναι το στυλ του χώρου που μπορείς να περάσεις ώρες.

Brouwerij TroostBrouwerij Troost, Ολλανδία

Το μαγαζί αυτό θα το βρείτε σε τέσσερα διαφορετικά σημεία στην πόλη, επομένως πρέπει να το επισκεφτείτε αν πραγματικά αγαπάτε την μπύρα. 
Μπορείτε ακόμα να κάνετε και ξεναγήσεις γευστικής δοκιμής, ενώ όλες οι μπύρες συνοδεύονται με πεντανόστιμες επιλογές σε φαγητό. Το μόνο αρνητικό εδώ είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει να φύγετε.
Cafe SchuimCafe Schuim, Ολλανδία μπαρ
Το μπαρ αυτό σημαίνει τόσα πολλά πράγματα για τόσους διαφορετικούς ανθρώπους. 
Την ημέρα είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να καθίσετε και να απολαύσετε μια μπύρα (ειδικά το καλοκαίρι). Όταν πέφτει το σκοτάδι, μένει ανοιχτό ως αργά και είναι στέκι διασκέδασης.
Hiding in Plain SightHiding in Plain Sight, Ολλανδία
Εδώ θα βρείτε μερικούς από τους καλύτερους bar tenders της πόλης, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να μυηθείτε σε κλασικές και καινούργιες απολαύσεις. Θέλετε να βγείτε like a local? 
Οι ντόπιοι το λένε “HPS”.
Beer TempleBeer Temple, Ολλανδία
Με περισσότερες από 30 είδη μπύρας βαρέλι και 60 είδη από εμφιαλωμένες μπύρες, θα αλλάξετε γνώμη αν νομίζετε ότι αυτό το μπαρ στοχεύει στο τουριστικό κοινό. 
Στην πραγματικότητα, η μπύρα και η εξυπηρέτηση εδώ είναι οι κορυφαίες στην πόλη όσον αφορά στην ποιότητα και την ποικιλία.
epirusblog.gr
5 of 5
Άμστερνταμ: Τα 6+1 κορυφαία μπαρ της πόλης!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6943469561252792329
item