Καμίνια: «Θεέ μου τι έκανα», μονολογούσε η 14χρονη -Συγκλονίζει η μητέρα

Καμίνια: «Θεέ μου τι έκανα», μονολογούσε η 14χρονη -Συγκλονίζει η μητέρα

Η υπόθεση στα Καμίνια με την 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της ενώ η τελευταία κοιμόταν έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, την ίδια στιγμή που σταδιακά έρχονται στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Σύμφωνα με με την προανάκριση, η 14χρονη κατάφερε 8 μαχαιριές στη μητέρα της, ενώ εκείνη κοιμόταν, με το κορίτσι να δείχνει πως δεν είχε επίγνωση του τι έκανε και να το συνειδητοποιεί μετά την καθοριστική, όπως αποδείχθηκε, επέμβαση της δίδυμης αδερφής της. 

Μόλις αντιλήφθηκε πως είχε επιτεθεί με δολοφονικό τρόπο εναντίον της μητέρας της, η 14χρονη φέρεται να μονολογούσε «Θεέ μου, τι έκανα».

Το κορίτσι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και το αρχικό πόρισμα φαίνεται ότι αναφέρει πως η 14χρονη ότι δεν είχε συναίσθηση της πράξης της, τη στιγμή που μαχαίρωνε την άτυχη μητέρα της. 

Ωστόσο εξετάζεται αν η 14χρονη είχε εμφανίσει και κατά το παρελθόν αποκλίνουσα συμπεριφορά, ή αν υπνοβατούσε.

Πάντως από όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, από τη μαρτυρία της δίδυμης αδερφής της, η κοπέλα πριν πέσει για ύπνο και έπαιζε μέχρι αργά τη μοιραία νύχτα παιχνίδια στο τάμπλετ.

Η κατάσταση της υγείας της μητέρας μετά την επίθεση

Η άτυχη μητέρα που δέχθηκε από την 14χρονη κόρη της 8 μαχαιριές υποβλήθηκε σε σπληνεκτομή, η οποία στέφθηκε με επιτυχία και μετά από μερικές ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ, πλέον έχει μεταφερθεί σε θάλαμο στο Θριάσιο. 

Μάλιστα η πρώτη αντίδρασή της αφού συνήλθε ήταν να επικοινωνήσει με τις κόρες της και τους είπε «θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά».

Το χρονικό της υπόθεσης στα Καμίνια
Το πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Η μία από τις δύο 14χρονες κόρες σηκώθηκε από το κρεβάτι της, πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 23 εκατοστών και κατευθύνθηκε στο σαλόνι όπου κοιμόταν η μητέρα της. 

Μόλις έφτασε από πάνω της άρχισε να τη μαχαιρώνει. Συνολικά κατάφερε οκτώ μαχαιριές στο σώμα της μητέρας της. Η γυναίκα ξύπνησε πανικόβλητη μέσα σε μία λίμνη αίματος και είδε την κόρη της να συνεχίζει την επίθεση εναντίον της. 

Τελικά καθοριστική ήταν η αντίδραση της δίδυμης αδερφής της 14χρονης, η οποία κατάφερε να την αφοπλίσει, αλλά και να την κάνει να συνέλθει από το αμόκ της επίθεσης. 

Στη συνέχεια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η 14χρονη στο Παίδων. Στη συνέχεια το κορίτσι συνελήφθη, με τον εισαγγελέα να την αφήνει τελικά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

epirusblog.gr
5 of 5
Καμίνια: «Θεέ μου τι έκανα», μονολογούσε η 14χρονη -Συγκλονίζει η μητέρα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5280690533135721895
item