Η Μεγαλύτερη Θεωρία Συνωμοσίας: Stargate Στον Κόλπο Του Άντεν - Βίντεο

Η Μεγαλύτερη Θεωρία Συνωμοσίας: Stargate Στον Κόλπο Του Άντεν - Βίντεο

Είναι δυνατόν η μεγαλύτερη διεθνής ναυτική δύναμη που έχει συγκροτηθεί ποτέ να έχει αναπτυχθεί στον Κόλπο του Άντεν, στα ανατολικά της Αφρικής, «σαρώνοντας» όλη την περιοχή μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει τους Σομαλούς πειρατές οι οποίοι συχνά κάνουν ρεσάλτο στα διερχόμενα εμπορικά πλοία;

Σύμφωνα με μια άποψη, το υπαρκτό πρόβλημα δεν δικαιολογεί την ανάπτυξη μιας τόσο μεγάλης δύναμης, συνεπώς κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει στα ανοιχτά της Υεμένης. Κάτι το οποίο πρέπει να παρακολουθείται στενά, αποτελώντας παράλληλα και ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Επιπλέον, ο Κόλπος του Άντεν είναι υπό επιστημονικό έλεγχο για χρόνια λόγω μαγνητικών ανωμαλιών που ανακαλύφθηκαν. Ο Κόλπος του Άντεν ήταν ένα από τα πρώτα μέρη όπου έχει αντίστροφα μαγνητισμένο πυθμένα της θάλασσας, και έχει αναγνωριστεί.

Υπάρχει επίσης η θεωρία ότι αυτή η μαγνητική ανωμαλία προκαλείται από την «επέκταση της Γης»(βίντεο) λαμβάνοντας υπόψη ότι η φύση του σύμπαντος είναι να επεκταθεί. Αλλά επειδή αυτή η θεωρία, ανατρέπει πολλούς επιστήμονες θεωρήθηκε λάθος.

Η Ανεξήγητη Μαγνητική ΔίνηΤο έγγραφο που φέρεται να έχει στην κατοχή του ο Ασάνζ δεν το έχει δει κανείς, παρ’ όλα αυτά το περιεχόμενό του υποτίθεται ότι έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο. 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, τον Νοέμβριο του 2000 ο διοικητής του ρωσικού στόλου της Βόρειας Θάλασσας, ναύαρχος Νικολάι Μαξίμοφ, έστειλε απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, για μια μαγνητική δίνη που είχε δημιουργηθεί στον Κόλπο του Αντεν, ανοιχτά της Σομαλίας.

Στην αναφορά αυτή γίνεται λόγος για συντονισμένες με τις ΗΠΑ και την Κίνα προσπάθειες να μελετηθεί και να περιοριστεί η δίνη, που φαίνεται να αψηφά όλους τους νόμους της φυσικής. Θεωρητικά η μαγνητική δίνη είναι μια τρύπα στην ατμόσφαιρα, η οποία τραβά ενέργεια στο εσωτερικό της. Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για ένα φαινόμενο με το οποίο δεν έχουμε έρθει ξανά σε επαφή…

Στα τέλη του 2008, σύμφωνα πάντα με το απόρρητο έγγραφο, οι τρεις μεγάλες δυνάμεις διαπίστωσαν ότι η μαγνητική δίνη σταδιακά μεγάλωνε και ως εκ τούτου αναγκάστηκαν να ενημερώσουν τα μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Μέλη των τελευταίων έσπευσαν να συνδράμουν στην προσπάθεια μελέτης και περιορισμού του φαινομένου, στέλνοντας δυνάμεις στην περιοχή. Και ως πρόσχημα για την παρουσία των πολεμικών πλοίων εκεί προβλήθηκε η αντιμετώπιση των Σομαλών πειρατών.

Στο πλαίσιο αυτό, τέθηκαν σε εφαρμογή τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις, οι Ocean Shield (ΝΑΤΟ), Atalanta (E.E.), Combined Task Force 151 (ΗΠΑ), ενώ πραγματοποιούνται μέχρι και σήμερα μεμονωμένες αποστολές πολεμικών σκαφών από την Ινδία, τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και τη Μαλαισία. 


Στις κοινές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. συμμετέχουν οι ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Βρετανία, Αυστραλία, Καναδάς, Δανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ινδία, Ιράν, Ιαπωνία, Νότιος Κορέα, Μαλαισία, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Τουρκία.

Στα τέλη του 2010 σημειώθηκε στον κόλπο μια ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα η οποία, σύμφωνα με όσους υποστηρίζουν τη θεωρία, οδήγησε στη διεύρυνσή της μαγνητικής δίνης. Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι η αστάθεια των μετεωρολογικών φαινομένων είναι επίσης ένα από τα αποτελέσματα της εμφάνισης της δίνης.

Σ’ αυτή, λοιπόν, αποδίδονται το κύμα ψύχους που έπληξε πρόσφατα την Ευρώπη (σε Βρετανία, Σουηδία και Νορβηγία καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 100 ετών) και τις ΗΠΑ, αλλά και οι πλημμύρες σε διάφορες χώρες του πλανήτη μας. 


Επιπλέον, κυκλοφορεί ευρέως μια δεύτερη θεωρία που έρχεται να ρίξει νερό στο μύλο της πρώτης και η οποία κάνει λόγο για μια αστρική πύλη που έχει ανοίξει από τις 5 Ιανουαρίου 2010.

Ανεξάρτητα από το αν οι παραπάνω θεωρίες ισχύουν ή έχουν έστω μια κάποια βάση, η αλήθεια είναι πως η συγκέντρωση μιας τόσο μεγάλης ναυτικής δύναμης στον Κόλπο του Άντεν δύσκολα δικαιολογείται μόνο από την παρουσία και τη δράση των Σομαλών πειρατών στην περιοχή.

Ασφαλώς πρόκειται για μια στρατηγικού ενδιαφέροντος περιοχή και η όλη δραστηριότητα σαφέστατα σχετίζεται και με γεωπολιτικά παιχνίδια.



epirusblog.gr
5 of 5
Η Μεγαλύτερη Θεωρία Συνωμοσίας: Stargate Στον Κόλπο Του Άντεν - Βίντεο
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 2526285083662884083
item