Μαρία Μπεκατώρου: Η σχέση της με τον χρόνο, τα ερωτικά μηνύματα στα social media και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της!

Μαρία Μπεκατώρου: Η σχέση της με τον χρόνο, τα ερωτικά μηνύματα στα social media και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της! | tlife.gr
Η Μαρία Μπεκατώρου, παρά την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα, συνεχίζει να έχει την ίδια αθωότητα και αυθεντικότητα που είχε και στα παιδικά της χρόνια. 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, η αγαπημένη παρουσιάστρια παραδέχεται ότι ποτέ δεν έγινε μέρος του συστήματος, αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει πια η σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, εξηγεί πώς αντιδρά στα ερωτικά μηνύματα και τις γυμνές φωτογραφίες που της στέλνουν στον χρόνο και μιλάει ανοιχτά για την σχέση της με τον χρόνο.
Μετά από τόσα χρόνια, πώς είναι δυνατόν να έχεις το ίδιο άγχος;
Κι όμως γίνεται! Αυτό δεν αλλάζει, είναι το ίδιο συναίσθημα. Με την εμπειρία των ετών, το αντιμετωπίζω πιο ώριμα, δεν με καταβάλλει το ίδιο. Δεν με νικάει όπως παλιά. 
Εγώ το βλέπω και λίγο διαφορετικά. Δεν σκέφτομαι «τι θα γίνει, αν η εκπομπή δεν πάει…». Εγώ λέω «πρέπει να βγάλω ασπροπρόσωπους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν!». Νιώθω μεγάλη ευθύνη για τον κόσμο, το κανάλι, όλους όσοι με στηρίζουν. Όμως, πια το βλέπω πιο ήρεμα.
Όταν είσαι στο σπίτι, βλέπεις μόνο το «Still Standing» ή παρακολουθείς και τον ανταγωνισμό;
Όταν είμαι στο σπίτι δεν βλέπω συχνά τηλεόραση. Δεν την ανοίγουμε συχνά. Είναι ελάχιστος ο χρόνος που είμαι πια στο σπίτι, λόγω υποχρεώσεων. Οπότε, όταν καθαρίζω ή όταν μαγειρεύω, αφήνω λίγο την τηλεόραση ανοιχτή να παίζει. Όταν θα πάω να δω τη μητέρα μου, θα βάλουμε και θα δούμε το «Still Standing». Αλλά δεν το κάνουμε κάθε μέρα, δεν έχω τον χρόνο.
Πριν ξεκινήσεις την πορεία σου στα μεγάλα κανάλια, ποιο ήταν το μεγαλύτερό σου άγχος;
Τότε δεν είχα κανένα άγχος! Όλα ήταν ήρεμα, ανέμελα, ελεύθερα… Τότε, το μόνο μου άγχος ήταν η κίνηση στον δρόμο, μην αργήσω στην εκπομπή. Ήθελα να βγαίνει καλή η εκπομπή, αλλά δεν υπήρχε πίεση. Ήταν άλλα χρόνια εκείνα… Ό,τι μου ήρθε στη ζωή, μου ήρθε μόνο του. Εγώ πίστευα ότι θα τελείωνα την καριέρα μου στο «Τελεσίτυ». 
Δεν έλεγα «αχ, να πάω σε ένα μεγάλο κανάλι!», δεν το είχα στο μυαλό μου. Μη φανώ αχάριστη, χαίρομαι που έγινε, αλλά δεν πάσχισα ποτέ για να το πετύχω. Επίσης, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία των δημοσίων σχέσεων και των γύρω-γύρω. Ίσως γι’ αυτό ο θεός μού έστειλε αυτό το δώρο που ζω σήμερα. Η ζωή μού τα έφερε πολύ ωραία!
Ποιο ήταν το τίμημα για την κορυφή;
Δεν το λέω «κορυφή», απλά η καριέρα μου πήρε άλλη τροπή. Σίγουρα, ο χρόνος στη δουλειά είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μου. Από μικρή δούλευα πολύ – και θα δουλεύω για όσο με βαστάνε τα πόδια μου. Λατρεύω αυτό που κάνω! Όμως, πια δεν έχω τον ίδιο ελεύθερο χρόνο που είχα κάποτε.
Προηγουμένως μου είπες για «δημόσιες σχέσεις». Πιστεύεις, λόγω του μεγέθους πλέον του ονόματός σου και της τηλεοπτικής του αξίας, ότι έγινες μέρος του «συστήματος»;
Δεν έγινα ποτέ μέρος του συστήματος! Είμαι μέσα κι έξω από αυτό που λέμε «δουλειά». Έκανα ωραίες γνωριμίες, έκανα φίλους, διαχειρίζομαι ήρεμα αυτά που μου συμβαίνουν. Ποτέ δεν ξέφυγε το μυαλό μου, ξέρω τι μου γίνεται.
Με τους ανθρώπους είσαι πιο καχύποπτη;
Πάντα ήμουν. Από μικρή δεν ανοιγόμουν πολύ στους ανθρώπους, δεν τα έδινα όλα. Με βλέπετε χαμογελαστή, κάνω τις πλάκες μου, είμαι κοινωνική, αλλά δεν τα μοιράζομαι όλα. Είμαι συγκρατημένη. Η ζωή μού έμαθε ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλες τις ώρες, ούτε να συζητάμε τα πάντα με όλους. 
Έχω προδοθεί στο παρελθόν από φίλους, έχασα την εμπιστοσύνη μου κι έμαθα πια να μη μοιράζομαι τα πάντα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά στην τηλεόραση και την εμπειρία την επαγγελματική. Αυτό κάποτε τελειώνει. Εκείνο που σου λέω, έχει να κάνει με την προσωπική εμπειρία. Όλα είναι μαθήματα.
Θα σε ενοχλήσει όταν το κεφάλαιο «τηλεόραση» τελειώσει;
Όχι, καθόλου. Ξέρω ότι κάποτε θα κλείσουν τα φώτα και θα σταματήσω κι εγώ. Αν είναι δυνατόν! Πρέπει να έρθουν και νέα πρόσωπα, να κάνουν την πορεία τους. Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει μόνο τους ίδιους.
Είναι φυσιολογικό αυτό. Αυτό που θα με ενοχλούσε, θα ήταν το να φύγω, γενικά, από την τηλεόραση. Έχω την εμπειρία και το υπόβαθρο να εργαστώ πίσω από τις κάμερες, να βοηθήσω νέα παιδιά. Θα μπορούσα να εργαστώ στην παραγωγή, σε κάτι άλλο από αυτό που κάνω τώρα.
Με τους αυξημένους ρυθμούς και τη μεγάλη πίεση, ο Αντώνης έχει πια άλλο ρόλο δίπλα σου;
Ο Αντώνης είναι πάντα ο άντρας μου! Προσαρμόστηκε πια και με συμβουλεύει. Άσε, που με ισορροπεί και με φέρνει στα ίσια μου. Όταν έφυγα από το «Τελεσίτυ», πήγα στο Mega και μετά στον ΑΝΤ1, η ζωή μας άλλαξε. Άλλαξαν οι απαιτήσεις. 
Ήταν δύσκολο και για τους δυο μας. Εμείς είχαμε μάθει να τρώμε μαζί, να κοιμόμαστε την ίδια ώρα, να έχουμε κοινό χρόνο. Τώρα πια θα αφήσω φαγητό στο σπίτι, θα είμαι όλη την ημέρα στα γυρίσματα κι ο Αντώνης θα γυρίσει να φάει μόνος του. Το βράδυ που γυρίζω με περιμένει. Αλλά, ο κοινός μας χρόνος έχει συρρικνωθεί πολύ. Το έχει συνηθίσει πια.
Είσαι άνθρωπος που παλεύει για το «για πάντα μαζί»;
Ε, ναι! Δεν το παλεύω, εννοώ ότι δεν το κάνω με το ζόρι, απλά θέλω να κρατήσει για πάντα η σχέση μου με τον Αντώνη. Όταν αξίζει μία σχέση, θες να την κρατήσεις. Έχω δώσει τον εαυτό μου σ’ αυτή τη σχέση. Το ίδιο κι ο Αντώνης.
Στο παρελθόν μού είχες πει ότι είσαι άνθρωπος παλαιών αρχών. Αυτό τι σημαίνει, ότι είσαι πάντα ένα βήμα πίσω από τον σύζυγό σου;
Είμαι πιο παραδοσιακή. Στο σπίτι αφήνω τον Αντώνη να χειρίζεται πράγματα και καταστάσεις. Άσε που πιστεύω ότι τα χειρίζεται καλύτερα από μένα. Αν ζούσα μόνη μου, θα αναγκαζόμουν να τα κάνω εγώ. 
Τώρα, έχω την ασφάλεια του Αντώνη. Εκείνος είναι πιο λογικός, τα ζυγίζει τα πράγματα. Εγώ είμαι πιο παρορμητική και δρω με το συναίσθημα.
Τι είναι αυτό που παρατηρείς στις σημερινές γυναίκες και ίσως σε ενοχλεί;
Αυτό που πιστεύω είναι ότι οι γυναίκες σήμερα, δεν έχουν υπομονή. Όχι με την έννοια να σε εκμεταλλεύεται ο άλλος κι εσύ να είσαι κορόιδο. 
Θεωρώ ότι πρέπει να δείχνεις υπομονή σε έναν άνθρωπο ο οποίος αξίζει και που είναι τίμιος, ειλικρινής, αφοσιωμένος, όπως εσύ, και να στα επιστρέφει με το παραπάνω. Να υπάρχει αμοιβαιότητα. Δεν είναι ότι κάνεις υπομονή με έναν άνθρωπο, ο οποίος βγαίνει, πίνει, δεν σου δίνει σημασία. Αυτό δεν θα το άντεχα με τίποτα, θα είχα φύγει. 
Μιλάμε να υπάρχει ουσία σε μία σχέση. Αλλά και πάλι, έχω δει ζευγάρια που, ενώ αξίζουν και οι δύο, οι νέες κοπέλες βιάζονται πάρα πολύ. Κοιτούν μόνο την καριέρα τους, ίσως να βαριούνται και πολύ εύκολα. Είναι λιγότερο του σπιτιού και της παράδοσης. Δεν θα φροντίσουν εύκολα τον σύντροφό τους.
Πάμε και στο φαινόμενο της εποχής, που είναι τα ερωτικά μηνύματα και οι naked picks, στα social media. Πώς αντιδράς όταν στα στέλνουν; Ντρέπεσαι;
Ντρέπομαι πολύ όταν μου στέλνουν ερωτικά μηνύματα. Στην αρχή με σόκαρε πολύ! Πλέον το έχω συνηθίσει και δεν αντιδρώ.
Δεν απαντώ καν, εννοείται! Ενώ ξέρουν ότι είμαι παντρεμένη, έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, δεν πτοούνται καθόλου. Κι εκεί σκέφτομαι: «Μήπως δίνεις εσύ δικαίωμα ή παίρνει αέρα ο άλλος από μόνος του;». Έχω καταλήξει ότι ισχύει το δεύτερο. Είτε παντρεμένος είτε ανύπαντρος, αν ο άλλος θέλει να σου στείλει, σου στέλνει. Κι αυτό με ενοχλεί αρκετά.
Η σχέση σου με τον χρόνο ποια είναι;
Τα πάω καλά με τον εαυτό μου, μου αρέσει που μεγαλώνω και πιστεύω ότι μεγαλώνω όμορφα. Μου λένε ότι μικροδείχνω κιόλας! Είμαι από τις γυναίκες που δεν κρύβουν την ηλικία τους. Τις προάλλες, βγήκε ένα βίντεο στο διαδίκτυο: «Δείτε τη Μαρία Μπεκατώρου πριν τις πλαστικές!». 

Γελούσα. Τι να κάνω πια; Το ανοίγω, το βλέπω και ήμουν σε ηλικία 19 ετών, στις πρώτες μου εμφανίσεις, με κόκκινα μαλλιά και μια φωνούλα μικρού παιδιού. Δεν ήμουν 45, ήμουν 19. Αλλά, όχι, πλαστικές δεν είχα κάνει (γελάει). 

Όχι τίποτε άλλο, αν είχα κάνει θα το έλεγα. Απλά, εγώ τρέμω το νυστέρι, το χειρουργείο, δεν το μπορώ. Μέχρι μπότοξ και ως εκεί. Περιμένω το μαγικό χάπι για να γίνω νέα! Ήταν αστείο αυτό το βίντεο, το βλέπαμε με τον Αντώνη και γελούσαμε!
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Μπεκατώρου: Η σχέση της με τον χρόνο, τα ερωτικά μηνύματα στα social media και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3760063436016868083
item